Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ministrul Mediului, despre insula Belina: Tot ce este ilegal va fi daramat

Antena3 Antena3,
Ministrul Mediului, despre insula Belina: Tot ce este ilegal va fi daramat

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina, construite ilegal si care nu corespund reglementarii si legislatiei de mediu in vigoare, vor fi daramate. continuă pe Antena3

Costel Alexe, despre Insula Belina: Tot ce e ilegal va fi daramat Ludovic Orban a anuntat recent ca aceasta revine in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum

Costel Alexe, ministru Mediului, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina care au fost construite ilegal vor fi daramate. Precizarea vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Agentia.

Insula Belina revine in administrarea statului Orban: Preluarea se va face fara contractele cu Teldrum

Insula Belina si Bratul Pavel vor reveni in administrarea statului, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de joi. Oh, Belina! Am o veste buna sa va dau: dupa o lunga perioada in care Insula Belina si bratul Pavel au ratacit prin mainile prietenilor din Teleorman ai PSD si ai lui Dragnea, azi Insula Belina va reveni in administrarea statului, a spus Orban.

TEL DRUM A RAMAS CU BUZA UMFLATA Insula Belina si bratul Pavel reintra in proprietatea statului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, ieri, la inceputul sedintei de guvern, ca insula Belina si bratul Pavel al Dunarii, aflate pe raza judetului Teleorman, au intrat in proprietatea publica a statului.

Orban: Insula Belina si bratul Pavel vor reveni statului roman

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca insula Belina si bratul Pavel vor reveni in administrarea statului roman, respectiv Administratiei Nationale Apele Romane.

Insula Belina va reveni in administrarea statului, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Insula Belina si Bratul Pavel, situate de-a lungul Dunari.

Insula Belina si Bratul Pavel revin in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum. Premierul Orban: O lunga perioada au ratacit prin mainile prietenilor lui Dragnea si ai PSD. Baronii rosii au incercat sa le transforme in mosie proprie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de joi, ca Insula Belina si Bratul Pavel revin in administrarea statului roman, dupa o lunga perioada in care au ratacit prin mainile pr.

Ministrul Sportului despre reluarea Ligii 1: Probabil jumatatea lunii iunie

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a vorbit inca o data despre posibila data de reluarea a campionatului de Liga 1, competitie intrerupta la 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )