Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii, anunt important despre plata alocatiilor pentru copii

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, anunt important despre plata alocatiilor pentru copii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca alocatiile marite vor platite fara nicio zi de intarziere. continuă pe Antena3

Anunt important pentru romani: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce l-a scos

Declaratia pe proprie raspundere a parintilor pentru trimiterea copiilor la scoala a fost eliminata, urmand ca triajul sa se faca observational, a spus Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Anunt important pentru tara: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce a fost scos Parintii nu vor trebui sa mai completeze nicio .

Bani mai multi pentru producatorii romani care vand aceasta leguma. Anunt important pentru toti cultivatorii

Producatorii de rosii care au reusit sa isi culeaga recoletele mai tarziu au incasat bani mai multi. Managerul regional al Malagrow considera ca agricultorii care aplica practici profesionale si amana perioada recoltarii in acest an vor obtine un profit suplimentar considerabil datorita preturilor de producator substantial mai mari. Se anunta bani mai multi pentru producatorii .

Ultima ora. Ministrul Muncii a anuntat cand vor fi primite alocatiile majorate. Cati bani va primi in plus fiecare copil

Veste buna pentru milioane de romani. in urma cu putin timp, ministrul Muncii, Violeta Alexandru a facut anuntul mult asteptat: alocatiile marite vor fi primite fara nicio zi intarziere. Potrivit acesteia, primii beneficiari la care vor ajunge banii vor fi aceia care au card. Pe ce data se vor primi alocatiile marite intr-un mesaj publicat .

Anunt halucinant despre autostrada Ploiesti Brasov. Cand va fi functionala, de fapt

CNAIR a facut un anunt halucinant despre autostrada Ploiesti Brasov. Daca totul va decurge perfect, autostrada Ploiesti-Brasov va fi gata peste 9 ani. CNAIR a lansat licitatia pentru elaborarea proiectului. Anunt incredibil despre autostrada Ploiesti Brasov. Cand va fi, de fapt, functionala Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat marti .

Ministrul Educatiei, noi precizari despre inceperea scolii: Declaratia pe proprie raspundere a parintilor va fi eliminata

Ministrul Educatiei anunta renuntarea la declaratia pe proprie raspundere care trebuia data de parinti odata cu reluarea cursurilor in noile conditii determinate de criza coronavirusului.

Adina Valean, despre banii europeni pentru autostrazile din Romania: Este un proiect complex!

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milione de euro de la Fondul de coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )