Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bani mai multi pentru producatorii romani care vand aceasta leguma. Anunt important pentru toti cultivatorii

Playtech Playtech,
Bani mai multi pentru producatorii romani care vand aceasta leguma. Anunt important pentru toti cultivatorii

Producatorii de rosii care au reusit sa isi culeaga recoletele mai tarziu au incasat bani mai multi. Managerul regional al Malagrow considera ca agricultorii care aplica practici profesionale si amana perioada recoltarii in acest an vor obtine un profit suplimentar considerabil datorita preturilor de producator substantial mai mari. Se anunta bani mai multi pentru producatorii . continuă pe Playtech

Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Romanii, asaltati de posturile de la firmele private! Ce surprize ii asteapta pe angajatori pe primele doua locuri. Firmele private angajeaza! Ce surprinze vin pentru romani? Companiile private recruteaza angajati, iar romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza crizei sanitare au acum optiuni bune in vizor. Doi grei mari retaileri alimentari sunt pe .

Comoara ascunsa din Muntii Buzaului. Ce au descoperit niste romani care au ajuns aici

Cativa romani au descoperit o adevarata comoara pe care multi nu au reusit sa o vada. Oamenii au impartasit imaginile surprinse in Muntii Buzaului cu toata lumea. Ce comoara au gasit niste romani in Muntii Buzaului? Romania ascunde multe frumuseti pe care insasi locuitorii ei nu le-au vazut in fata ochilor. Un peisaj superb se .

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Anuntul care schimba totul pentru angajatii de aici

Conform noilor reglementari intrate in vigoare la sfarsitul lunii august, o noua categorie de angajati poate iesi la pensie mai devreme. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani incepand cu data de 24 august , salariatii din sectorul constructiilor de nave care desfasoara o serie de activitati specifice pot iesi anticipat la pensie. in .

S-a aflat acum! Ei sunt primii romani care vor beneficia de vaccinul anti Covid-19

Pandemia COVID-19 a avut un impact asupra vietii a milioane de oameni si a adus economia globala in pragul unei depresii profunde in doar cateva luni. Aceasta criza a stimulat, de asemenea, o cursa fara precedent pentru a dezvolta un vaccin. in prezent, 30 de vaccinuri fac deja studii clinice la om, dintre care opt .

Cat de sigura e deschiderea scolilor? Ce este mai periculos pentru copii si adolescenti - izolarea prelungita sau riscul de infectare? Psihologul Andreea Chiru Maga si medicul Adrian Marinescu, invitati joi la ora 10:00 la Interviurile HotNews LIVE

Elevii se intorc la scoala pe 14 septembrie, dupa nu mai putin de 6 luni. Redeschiderea scolilor vine cu reguli de protectie speciale impuse de autoritati, iar parintii sunt impartiti in doua tabere: unii care se tem ca mersul la scoala nu este sigur in plina epidemie, iar altii pe care izolarea pe termen lung a copiilor ii sperie si prefera sa ii stie in colectivitate. Cat de sigura este deschiderea scolilor in plina epidemie? Cat de dispusi sunt copiii si adolescentii sa respecte regulile stricte de igiena si distantare? Ce este mai periculos pentru copii si adolescenti - riscul de infectare cu un virus foarte contagios sau izolarea prelungita? Andreea Chiru Maga, psihoterapeut si psiholog clinician in cadrul MindCare, si dr. Adrian Marinescu, medic primar de boli infectioase la Institutul Matei Bals, raspund acestor intrebari joi la ora 10:00, la Interviurile HotNews LIVE. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatilor folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului, pe tema anuntata. Comentariile vor fi moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

(P) 6 sfaturi pentru femei, pentru a avea mai multi bani si mai mult succes in dragoste

Independenta, activa, frumoasa si senzuala sunt doar cateva din calitatile unei femei de succes, cu noroc in dragoste. Si totusi, in ziua de astazi nu este usor sa-ti gasesti jumatatea. Pentru a avea.

Gestul care te lasa fara cuvinte. Cand a aflat ca nu a avut bani nici macar pentru o bomboana, un politist din Iasi i-a facut ziua mai frumoasa acestei fetite

Povestea gestului lui Mihai, politist in cadrul Politiei Transporturi Iasi a emotionat internautii care urmaresc contul de Facebook al MAI. Barbatul a povestit in social media despre gestul emotionant si.

Horoscopul banilor in septembrie. Bani in plus pentru mai multe zodii

Astrele indica vesti bune pentru cele mai multe dintre zodii pe partea financiara. Cine va sta fara griji de niciun fel in luna septembrie? Horoscopul banilor in luna septembrie. Ce zodii au noroc? Berbec Berbecii stau bine cu banii in septembrie, iar astrele indica faptul ca vor castiga chiar mai bine de luna viitoare.

Alerta pe o plaja din Constanta: Pedofil deghizat in salvamar! A atins mai multi copii

Pericol pentru copii pe litoralul romanesc. Un pedofil s-a costumat in salvamar si a fost observatin timp ce incerca sa se apropie de copii sub pretextul ca vrea sa ii invete sa inoate.

Fisher International, conferinta anuala pentru profesorii romani

Conferinta anuala Fischer International, unul dintre cele mai prestigioase evenimente in domeniul educatiei, incepe maine la Bucuresti. Evenimentul este organizat online de Fisher International in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )