Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ultima ora. Ministrul Muncii a anuntat cand vor fi primite alocatiile majorate. Cati bani va primi in plus fiecare copil

Playtech Playtech,
Ultima ora. Ministrul Muncii a anuntat cand vor fi primite alocatiile majorate. Cati bani va primi in plus fiecare copil

Veste buna pentru milioane de romani. in urma cu putin timp, ministrul Muncii, Violeta Alexandru a facut anuntul mult asteptat: alocatiile marite vor fi primite fara nicio zi intarziere. Potrivit acesteia, primii beneficiari la care vor ajunge banii vor fi aceia care au card. Pe ce data se vor primi alocatiile marite intr-un mesaj publicat . continuă pe Playtech

Monica Anisie, schimbari de ultima ora in sistemul de invatamant hibrid. La ce interval de timp vor merge elevii la scoala

In contextul pandemiei de COVID-19, reinceperea scolilor reprezinta unul dintre subiectele intens dezbatute de catre oficiali. Cea mai pertinenta varianta este aceea a sistemului hibrid, in care elevii vor merge prin rotatie la scoala. Recent, ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat perioada cea mai indicata la care sa se faca acest schimb intre cursurile online .

Ministrul Muncii, anunt important despre plata alocatiilor pentru copii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca alocatiile marite vor platite fara nicio zi de intarziere.

Monica Anisie, apel de ultima ora catre elevi, parinti si profesori: Nimeni nu isi doreste acest lucru

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut un apel de ultima ora pentru elevi, parinti si profesori, in ceea ce priveste inceperea anului scolar 2020-2021. Monica Anisie, mesaj pentru elevi, parinti si profesori: Nimeni nu isi doreste acest lucru Monica Anisie, ministrul Educatiei, a facut un apel de ultim moment in ceea ce priveste inceperea noului .

Andreea Balan a dat vestea asteptata de toata lumea. Anuntul de ultima ora

Andreea Balan, veste surprinzatoare pentru admiratori: si-a anuntat revenirea pe micile ecrane. Artistii si magia transformarilor se reintorc pe scena Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Andreea Balan, veste asteptata de toata lumea: incepe show-ul transformarilor Filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 au fost suspendate in luna iuni, .

inca o tara ne-a dat interzis. Anuntul de ultima ora: cursele au fost anulate

Cetatenii romani nu vor mai putea zbura in Polonia, din cauza pandemiei de coronavirus, care este in continua crestere in tara noastra. Autoritatile poloneze au suspendat cursele aeriene, pentru ca Romania face parte din cele 40 de tari cu risc epidemiologic crescut. Astfel, cursele spre si dispre Polonia sunt suspendate incepand de astazi pana pe .

PRO TV, anunt de ultima ora! Au intrat pe piata de sanatate din Romania

Pro TV vine cu o surpriza uriasa pentru fanii trustului! Romanii pot lua la cunostinta diferite sfaturi despre sanatate chiar de la postul lor iubit. Pro TV intra pe piata de sanatate din Romania Sanatatea este unul dintre cele mai aprinse si discutate subiecte ale vremurilor noastre, iar pentru a oferi romanilor inca o perspectiva .

Ultima ora. Unde le-a cerut Liviu Dragnea judecatorilor sa il lase sa munceasca: I s-a acrit de atata lene in puscarie

Contrar ultimelor informatii aparute in presa cu privire la pedepsele aspre aplicate lui Liviu Dragnea, gazetarul Radu Banciu vine cu informatii socante despre viata buna pe care fostul lider PSD o are la penitenciarul din Rahova. Acesta sustine ca ar duce-o ca un Pasa, ba chiar ca ar avea sansa sa aiba din nou un .

Gica Hagi are probleme de sanatate. Dezvaluirea de ultima ora: Are o suferinta medicala

Regele fotbalului romanesc are probleme de sanatate. Cornel Dinu vine cu mai multe detalii despre scenariul interpretat de acesta. Ce mutari l-au facut pe Hagi sa se dea de gol? Gica Hagi are probleme de sanatate. Care este diagnosticul medicilor? Gica Hagi are probleme de sanatate! Nu el a dezvaluit asta, ci Cornel Dinu, care .

Politia Romana, licitatie de 10 milioane de euro. Vestea de ultima ora: ce se intampla acum

Politia Romana va organiza in luna septembrie o licitatie. Se pun la bataie peste 10 milioane de euro. Licitatia in valoare de 10 milioane de euro Inspectoratul General al Politiei Romane vrea sa cumpere, prin atribuire on-line, Servicii de transport aerian necesare insotirii cetatenilor extradati. Valoarea totala estimata a licitatiei este de 10. 700 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )