Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Muncii, anunt de ULTIMA ORA despre pensii. Ce se intampla la inceputul lunii septembrie

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, anunt de ULTIMA ORA despre pensii. Ce se intampla la inceputul lunii septembrie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca pensiile vor ajunge la timp la beneficiari, in luna septembrie. Vom fi la timp, vom fi in grafic, pensiile se vor da la inceputul lunii septembrie, a spus Violeta Alexandru. continuă pe Antena3

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inceperea scolilor: Anul scolar incepe cu ore mai putine!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca anul scolar va incepe cu reducerea numarului de ore la clasa, cel putin pentru clasa pregatitoare.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE FOCARUL COVID-19 DE PE UN SANTIER DIN CAPITALA: Am solicitat un raport de la ITM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a solicitat un raport Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti despre conditiile de munca si existenta sau nu a contractelor muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala.

MINISTRUL MUNCII: Inspectoratul General pentru Imigrari si AJOFM-urile au acum un protocol pentru lucratorii straini din Romania

Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) si Inspectoratul General pentru Imigrari IGI) au semnat un protocol pentru consilierea lucratorilor extra-comunitari din Romania ale caror contracte au incetat inainte de perioada stabilita, a declarat, azi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Sondaj de ultima ora. Cifrele care arunca in aer PNL si USR-PLUS

Adrian Ursu a prezentat, vineri, la Antena 3, un sondaj intern, de ultima ora, comandat de Partidul National Liberal pentru Bucuresti si care are niste rezultate absolut surprinzatoare. Potrivit sondajului, actualul primar general Gabriela Firea are cele mai mari sanse pentru a castiga un nou mandat. Aceasta este urmata de principalul contracandidat, Nicusor Dan.

Cand se va termina pandemia de coronavirus. Anunt de ULTIMA ORA de la OMS!

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii a declarat ca spera ca pandemia de coronavirus sa se termine in mai putin de doi ani. Tedros Adhanom Ghebreyesus sustine ca in cazul gripei spaniole din 1918 au fost necesari doi ani pentru a-i pune capat.

Anunt de ultima ora: Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare.

Sora lui Mircea Badea, victorie neasteptata in instanta. Decizia de ultima ora a judecatorilor

Cristina Naty Badea, sora realizatorului emisiunii in gura presei, a ajuns sa apeleze la instanta de judecata dupa ce, in urma cu un an si jumatate, a sustinut ca a fost insultata pe Facebook si acuzata de plagiat. Sora lui Mircea Badea si-a recastigat reputatia. Decizia judecatorilor Totul a pornit de la o coperta pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )