Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii, despre greva angajatilor de la Electrolux: Am reusit sa implementam trei directive si un regulament, la nivel de UE, care se refera la conditii mai bune de munca (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Muncii, despre greva angajatilor de la Electrolux: Am reusit sa implementam trei directive si un regulament, la nivel de UE, care se refera la conditii mai bune de munca (VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum, despre greva angajatilor de la Electrolux din Satu Mare, care a intrat deja in a opta saptamana. Angajatii. continuă pe B1

Ministrul Muncii, precizari despre pensionarii care beneficiaza de recalculare. Toti vor primi instiintare acasa

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca pensionarii vor primi prin posta scrisori prin care vor fi informati cu privire la situatia recalculata a pensiei.

Ministrul Muncii, anunt important despre pensii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca, pentru a veni in sprijinul tuturor pensionarilor care nu au acces si pentru buna informare a acestora, ministerul sau va trimite fiecaruia acasa.

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile.

Ministrul Muncii: in scolar 2019-2020 vor fi 70.000 de locuri pe foarte multe meserii, in scolile profesionale(VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum ca Guvernul are in vedere reinfiintarea scolilor profesionale, iar incepand din anul scolar 2019-2020, vor fi.

Ministrul Muncii: in cel mai scurt timp vom relansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a gasi cele mai bune solutii la criza cu care se confrunta piata muncii din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )