Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Muncii: in scolar 2019-2020 vor fi 70.000 de locuri pe foarte multe meserii, in scolile profesionale(VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Muncii: in scolar 2019-2020 vor fi 70.000 de locuri pe foarte multe meserii, in scolile profesionale(VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum ca Guvernul are in vedere reinfiintarea scolilor profesionale, iar incepand din anul scolar 2019-2020, vor fi. continuă pe B1

Ministrul Muncii, precizari despre pensionarii care beneficiaza de recalculare. Toti vor primi instiintare acasa

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca pensionarii vor primi prin posta scrisori prin care vor fi informati cu privire la situatia recalculata a pensiei.

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile.

Ministrul Muncii, despre greva angajatilor de la Electrolux: Am reusit sa implementam trei directive si un regulament, la nivel de UE, care se refera la conditii mai bune de munca (VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum, despre greva angajatilor de la Electrolux din Satu Mare, care a intrat deja in a opta saptamana. Angajatii.

Ministrul Muncii, anunt important despre pensii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca, pentru a veni in sprijinul tuturor pensionarilor care nu au acces si pentru buna informare a acestora, ministerul sau va trimite fiecaruia acasa.

Ministrul Muncii: in cel mai scurt timp vom relansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a gasi cele mai bune solutii la criza cu care se confrunta piata muncii din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )