Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Indemnizatiile de somaj si pensiile se vor plati mai repede in luna aprilie

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Indemnizatiile de somaj si pensiile se vor plati mai repede in luna aprilie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca indemnizatiile de somaj si pensiile se vor plati mai repede in luna aprilie, in contextul Sarbatorilor Pascale. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii unitare va fi depusa, luni la Parlament. Ne-am luat o marja in asa fel incat, pana la data de 1 iulie, sa depasim toate obstacolele si sa fie promulgata

Proiectul legii salarizarii unitare va fi depus, luni, la Parlament, astfel incat toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori, a declarat, duminica seara, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3. Totodata, ea a mai precizat ca se doreste ca actul normativ sa fie promulgat inainte de 1 iulie.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Luni, depunem Legea salarizarii la Parlament, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa, luni, la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori.

Ministerul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a propus prelungirea perioadei de plata a asigurarilor de catre cei care n-au cotizat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a propus prelungirea cu inca sase luni, pana la 31 decembrie 2017, a perioadei in care persoanele care nu au acumulat suficienti ani de vechime pentru a primi pensie pot plati asigurarile sociale pentru anii in care nu au cotizat.

Politistii cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a anuntat majorarile salariale

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a declarat ca, potrivit legii salarizarii, solda militarilor va creste cu 20%, in timp ce salariul politistilor se va mari cu 5%.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: Indemnizatiile de somaj si pensiile se vor plati mai repede in luna aprilie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca indemnizatiile de somaj si pensiile se vor plati mai repede in luna aprilie, in contextul Sarbatorilor Pascale.

Federatia Sindicatelor Pro Administratie cere demisia ministrului Muncii Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Federatiei Sindicatelor PRO ADMINISTRATIE din Romania FSPAR), Silvia Moldovan, a declarat, pentru AGERPRES, ca federatia a solicitat, luni, demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, pe care.

Lia Olguta Vasilescu: Am avut situatii, la Ministerul Sanatatii, cand un consilier castiga 12.000 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat ca, in conformitatea cu legea salarizarii, salariile consilierilor care castiga aproape ca ministrul vor scadea. Olguta Vasilescu l-a dat ca exemplu i.

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Pe Facebook si-a dat demisia, probabil ca tot acolo vrea sa fie si exclus din partid

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a criticat, duminica seara, pe fostul premier Victor Ponta pentru atacurile repetate la Liviu Dragnea si PSD. Aceasta a precizat e probabil ca Ponta ca vrea probabil sa fie exclus din partid in urma unor critici pe Facebook, dupa ce in trecut si-a anuntat demisia tot pe aceasta retea sociala.

Sindicatele din Politie cer demisia ministrului Lia Olguta Vasilescu

Federatia Sindicala a Politistilor si Personalului Contractual FSNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca solicitarile Federatiei au fost sfidate, iar proiectul Legii unitare de.

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Vrea sa fie exclus pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, nu a vrut sa comenteze prea mult tensiunile din interiorul PSD, generate de comentariile facute de Victor Ponta, insa a spus ca acesta ar trebui sa gandeasca la.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )