Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Muncii, primele imagini de la proiectul sau de suflet, stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, primele imagini de la proiectul sau de suflet, stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a luat joi parte la inaugurarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova, proiectul sau de suflet. Proiectul a inceput inca din perioada in care aceaasta era primar. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, intr-o tara cu pretentii de economie de piata: salariile nu se stabilesc prin Codul Fiscal, ci prin HG

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca daca salariile nete vor scadea de la 1 ianuarie 2018, in urma mutarii contributiilor de sanatate si pensie integral la angajat, va fi doar vina angajatorului. Aceasta a precizat, la Romania TV, ca.

Ministrul Muncii despre protestele privind masurile fiscale: E manipulare!

Ministrul Muncii a declarat, referitor la protestele sindicatelor privind masurile fiscale, ca este vorba despre manipulare venita din partea liderilor de sindicat. Cred ca este foarte multa manipulare.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu:Acest transfer de contributii l-am facut pentru a colecta mai multi bani la buget, la pensii si sanatate, dar salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat codul fiscal

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu inregistrat si difuzat joi la Antena 3 ca transferul contributiilor de la angajator la angajat a fost facut pentru a proteja angajatul si statul, pentru ca 30% din companii nu platesc contributiile la sanatate si pensie, iar in paralel vor veni cu o lege care sa reintroduca infractiunea de stopaj la sursa. Aceasta a mai spus ca salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat modificarea Codul Fiscal, dar vor creste si salariile prin modificarea adoptata miercuri.

Seful Comisiei SRI: Fostul director al SPP sustine ca se mai pregateste un dosar care sa o vizeze pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii

Claudiu Manda, seful Comisiei de Control SRI, a declarat ca Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a afirmat in fata comisiei ca din cunostintele sale se mai pregateste un dosar care sa vizeze membri ai Executivului, nominalizand ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Ministrul Muncii il acuza pe liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, ca are interese

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu intregistrat, difuzat joi la Antena 3, ca liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, nu are probleme cu legea salarizarii, ci cu faptul ca se elimina tichetele de masa, iar el are o firma de tichete de masa.

Ministrul Muncii il acuza pe liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, ca are interese/ Tudose: Oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de fostul lor coleg

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus, intr-un interviu intregistrat si difuzat joi la Antena 3, ca liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, nu are probleme cu legea salarizarii, ci cu faptul ca se elimina tichetele de masa, iar el are o firma de tichete de masa. Si premierul Mihai Tudose apreciaza intr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare ca, urmare a modificarilor la Codul fiscal aprobate de Guvern, oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de fostul lor coleg, Bogdan Hossu, despre care spune ca s-a transformat in liderul de sindicat al bancherilor si al unor oameni de afaceri.

Ministrul Muncii: Nu am facut transferul de contributii pentru a creste salariile

Transferul contributiilor de la angajator la angajat nu a fost o masura luata pentru a creste salariile romanilor, a declarat, joi, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3. Transferul.

FOTO Primele imagini cu autostrada Sibiu Pitesti dezvaluie un viitor viaduct-muzeu. Ne multumim cu aceste simulari

Primele simulari ale viitoarei autostrazi care ar urma sa traverseze Carpatii legand Transilvania de Tara Romaneasca au fost date publicitatii de reprezentanti ai societatii civile. Care au si descoperit ca primul lot al autostrazii va avea un viaduct care va sta nefolosit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )