Libnet.ro
UNICEF

20:00

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie, pana la jumatatea lunii mai

B1 B1,
Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie, pana la jumatatea lunii mai

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara CEH) anunta, miercuri, ca cei 4. 100 de angajati vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, doua sau trei zile, pana la jumatatea lunii mai, primele masuri care vor fi. continuă pe B1

Peste 4.000 de salariati ai Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie

Peste 4. 000 de salariati de la minele si termocentralele Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie.

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor intra in somaj tehnic prin rotatie, pana la jumatatea lunii mai

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara CEH) anunta, miercuri, ca cei 4. 100 de angajati vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, doua sau trei zile, pana la jumatatea lunii mai, primele masuri care vor fi.

Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor intra in somaj tehnic, pe rand

Angajatii Complexului Energetic Oltenia, unul dintre cei mai mari producatori de energie din tara, v.

INCEPAND CU 13 APRILIE SI PANA PE 7 IUNIE Angajatii Complexului Energetic Oltenia vor intra, prin rotatie, in somaj tehnic

Cei aproximativ 13. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia CEO) vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, incepand cu 13 aprilie si pana pe 7 iunie, masura fiind luata in urma reducerii semnificative a vanzarilor de energie electrica si, implicit, a veniturilor companiei.

Angajatii Complexului Energetic Oltenia intra in somaj tehnic, prin rotatie

Angajatii Complexului Energetic Oltenia CEO) vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, incepand cu d.

Aproape 13.000 de angajati ai unei mari companii intra de luni in somaj tehnic, prin rotatie

Toti cei aproape 13. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia vor intra de luni in somaj tehnic, prin rotatie, ca masura preventiva in conditiile pandemiei de coronavirus, scrie Mediafax.

De ce se fereste ministrul Muncii sa spuna cati bugetari vor intra in somaj tehnic

Guvernul a anuntat ca lucreaza la un proiect prin care o parte din bugetari sa intre, prin rotatie, intr-o forma de somaj tehnic. intrebata despre acest lucru, Violeta Alexandru, ministrul.

IKEA Romania anunta suplimentarea subventiei guvernamentale pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic

IKEA Romania a anuntat, astazi, ca va suplimenta subventia guvernamentala pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic, astfel cei afectati de inchiderea temporara a magazinelor Baneasa si Pallady vor primi 90% din venitul lunar, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ikea Romania suplimenteaza din fonduri proprii veniturile angajatilor aflati in somaj tehnic; acestia vor incasa 90% din salariu

Ikea Romania va suplimenta subventia guvernamentala pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic, astfel cei afectati de inchiderea temporara a magazinelor Baneasa si Pallady vor primi 90% din venitul lunar, pentru intreaga perioada in care masurile.

75% dintre angajatii Christian Tour - in somaj tehnic

Christian Tour a anuntat azi ca a decis sa trimita 75% dintre angajati in somaj tehnic, iar proprietarii companiei afirma ca cea mai potrivita solutie pentru industria turismului din Romania ar fi posibilitatea ca angajatii sa lucreze cu program redus, la distanta, iar statul sa ofere suport angajatorului in acoperirea costurilor salariale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )