Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda a mers cu bicicleta la spital pentru a naste (FOTO)

B1 B1,
Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda a mers cu bicicleta la spital pentru a naste (FOTO)

Julie Genter, Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda, a mers pe bicicleta la spital pentru a naste, informeaza BBC. in mod curios, Genter a declarat caa preferat sa ia bicicleta pentru. continuă pe B1

Eveniment inedit in Noua Zeelanda: Julie Genter, ministrul pentru Drepturile Femeilor, a mers cu bicicleta la spital pentru a naste

Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda, Julie Genter, a mers pe bicicleta la spital pentru a naste, scrie BBC.

Ministrul care a mers cu bicicleta la spital pentru a naste - FOTO

Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda, Julie Genter, a mers pe bicicleta la spital pentru a naste, scrie BBC. Genter, care face parte din Partidul Verzilor, a declarat ca a mers cu bicicleta la.

Petitie catre naltul Comisar pentru Drepturile Omului, pentru ca ONU sa investigheze abuzurile Jandarmeriei. Peste 44.000 de oameni au semnat deja petitia

Comunitatea Declic a initiat o petitie catre inaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului prin care se solicita ajutorul Organizatiei Natiunilor Unite pentru investigarea si sanctionarea abuzurilor Jandarmeriei Romane, comise in data de 10 august. La momentul redactarii acestei stiri, peste 44. 000 de persoane semnasera petitia, in conditiile in care tinta este de 100. 000 de semnatari.

Fifor sustine ca Dan Nica a fost amenintat cu moartea si solicita o comisie de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august

Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul apararii nationale, sustine 039;039;cu tarie039;039; propunerea colegului sau de partid, eurodeputatul Dan Nica, de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august, precizand ca.

ANM a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni pentru cinci judete din centrul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de ploi abundente si furtuni, valabila pentru cinci judete din centrul tarii, potrivit Agerpres .

Ciclism: Peter Sagan (Bora Hansgrohe), la start n Turul Spaniei pentru prima data din 2015

Absent la ultimele doua editii din La Vuelta, Peter Sagan, triplu campion mondial, se va afla la startul competitiei spaniole care se va desfasura in perioada 22 august-16 septembrie, a anuntat echipa Bora Hansgrohe, potrivit L'Equipe. Ciclistul slovac are patru victorii de etapa in Turul Spaniei.

Turcia creste taxele vamale pentru anumite produse din SUA

Turcia a majorat, in aceasta saptamana, tarifele vamale pentru anumite produse importate din SUA, variind de la automobile la tigarete, pe fondul unei crize financiare si al tensiunilor crescute dintre Washington si Ankara, informeaza Reuters. Potrivit unui decret semnat de presedintele Recep Tayyip Erdogan si publicat in Monitorul Oficial, au fost introduse tarife vamale suplimentare pentru 22 de produse. Au fost vizate in special autoturismele americane, pentru care vor fi percepute tarife vamale suplimentare de 120%, precum si bauturile alcoolice produse in SUA, carora li se vor aplica tarife vamale suplimentare de 140%. Alte cresteri sunt prevazute pentru produse precum cosmetice, orez si carbune, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )