Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul Razvan Cuc anunta masuri dupa tragedia din Ialomita: Dispozitive de scanare a retinei pentru evaluarea starii de oboseala a soferilor(VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Razvan Cuc anunta masuri dupa tragedia din Ialomita: Dispozitive de scanare a retinei pentru evaluarea starii de oboseala a soferilor(VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, anunta masuri dupa accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti si 7 raniti, pentru ca asemenea tragedii sa nu se mai repete. Concret, ministrul sustine ca vor. continuă pe B1

Razvan Cuc anunta masuri dupa tragedia de la Ialomita: Dispozitive de scanare a retinei pentru evaluarea starii de oboseala a soferilor de TIR

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a anuntat sambata, ca urmare a accidentului de la Ialomita, ca in perioada urmatoare vor fi adoptate masuri suplimentare de control pentru tahografe. Acesta a precizat si ca in cazul tirurilor si a masinilor care transporta marfa, autoritatile au in vedere introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care ar trebui sa detecteze daca soferii sunt obositi.

Ministrul Transporturilor anunta masuri dupa accidentul din Ialomita: controale suplimentare la tahografe si dispozitive de scanare a retinei Razvan Cuc: Nu cred ca a fost oboseala, soferul TIR-ului a oprit cu 3 km inainte de accident sa-si ia cafea

Autoritatile vor adopta, in perioada imediat urmatoare, masuri suplimentare de control pentru tahografe, in cazul tir-urilor si masinilor care transporta marfa, si au in vedere, totodata, introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care au drept principal scop identificarea oboselii in cazul soferilor, a anuntat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Razvan Cuc il invita pe presedintele Iohannis la o cafea, sa-i explice despre infrastructura si autostrazi.

Ministrul Razvan Cuc a spus cand se deschide Lotul 3 din Autostrada Lugoj - Deva: Vor fi limitari de viteza

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat cand va fi deschis Lotul 3 al Autostrazii Lugoj Deva, aflat in blocaj din luna august.

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

Razvan Cuc, atac virulent la presedinte: Iohannis se urca din nou pe cadavre, in scop electoral. Rusine, domnule presedinte!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc,il acuza pe Klaus Iohannis ca se urca, din nou,pe cadavre in scop electoral, facand referire la declaratiile presedintelui cu privire la tragedia de la Ia.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

Ce voia sa faca soferul de TIR chiar in ziua in care si-a pierdut viata in tragedia din Ialomita

Noi informatii au aparut in cazul tragediei din Ialomita, inregistrat in aceasta dimineata pe DN 2A, in localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Ialomita. Se pare ca soferul avea planuri pentru ziua in care.

Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Sase persoane au fost retinute pentru infractiunile de omor si instigare la omor, in urma audierilor care au durat toata noaptea de vineri spre sambata, in dosarul crimei din Piata Constitutiei din centrul Bucurestiului, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Razie esuata dupa crima din Piata Constitutiei. Criminalul e inca liber

Descinderea spectaculoasa facuta de politisti vineri dimineata pare sa nu fi avut rezultatul scontat. Surse din ancheta spun ca printre cei dusi la audieri nu s-ar afla si principalul suspect, persoana.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )