Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Sanatatii: in acest moment, in depozite avem 4.000 de flacoane de Remdesivir. Nu trebuie sa vedem acest medicament ca pe elementul salvator. Nu avem un tratament specific pentru SARS-CoV-2

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: in acest moment, in depozite avem 4.000 de flacoane de Remdesivir. Nu trebuie sa vedem acest medicament ca pe elementul salvator. Nu avem un tratament specific pentru SARS-CoV-2

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania mai are, in acest moment, in depozite 4. 000 de flacoane de Remdesivir, unul dintre medicamentele incluse in schema de tratament pentru COVID-19. Tataru. continuă pe B1

NELU TATARU: in acest moment sunt locuri la ATI, dar sunt capacitati maxime care pot fi atinse

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, intrebat daca sunt suficiente locuri in prezent la terapie intensiva in Bucuresti, ca in acest moment sunt locuri, insa ar putea fi atinsa capacitatea maxima, de aceea trebuie reanalizata situatia privind terapie intensiva, terapie intermediara si terapie acuta, scrie News.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Acel indice de peste 1,5 inchide restaurante, cinematografe, teatre (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut o noua serie deprecizari despre raspunsul autoritatilor romane la criza sanitara COVID-19. in acest context, demnitarul a vorbit, printre altele, despre.

Ministrul Sanatatii, apel la parinti in plina pandemie de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face un apel la parinti sa colaboreze cu medicii pentru accelerarea vaccinarii copiilor, in cadrul Programului national de vaccinare. Cele mai multe sincope s-au inregistrat la vaccinarea copiilor de sase ani cu vaccinul tetraxim.

Alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. Cat de mult rau iti face, sigur nu stiai

Pestele Pangasius este alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. La nivel de mapamond, zeci de mii de tone de peste Pangasius ajunge in bucatariile consumatorilor, in fiecare luna, fara ca acestia sa banuie cat de rau le face acest aliment. in Romania, pestele Pangasius este consumat la scara larga din cauza pretului .

Atentie, soferi. Amenzi de minimum 1300 de lei pentru romani. Ce patesc soferii in trafic din acest moment

Luna octombrie nu a venit doar cu peisaje superbe. Iarna si-a facut deja simtita prezenta in unele parti ale tarii. in acest caz, cum se procedeaza cu anvelopele de iarna: schimba soferii cauciucurile masinilor sau nu? Potrivit ordonantei, soferii sunt obligati sa aiba automobilele dotate cu anvelope de iarna atunci cand circula pe drumurile publice .

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown. Vor fi luate insa masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2, a avertizat Arafat.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Prezent la Targu Mures, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea SMURD in Romania, Raed Arafat, presedintele Departamentului pentru Situatii de Urgenta a declarat ca la acest moment nu se discuta.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2.

RAED ARAFAT: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, astazi, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-COV-2.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a primit rezultat negativ la testul pentru COVID-19

Nelu Tataru a primit un rezultat negativ la testul pentru infectia cu noul coronavirus, a informat Ministerul Sanatatii in cursul serii de luni, informeaza Agerpres. Rezultatul testului RT-PCR pentru noul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )