Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Sanatatii, anunt despre alimentele interzise scolarilor si prescolarilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, anunt despre alimentele interzise scolarilor si prescolarilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata despre alimente nesanatoase, precum margarina sau mezeluri, care se dau copiilor la unele gradinite, ca al. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti.

Ministrul Sanatatii, despre cazul femeii care a murit dupa ce a cazut din ambulanta: Nu s-au respectat regulile, trebuie sa aplicam pedeapsa cea mai drastica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul femeii de la Bacau care a murit dupa ce a cazut din ambulanta cu care era.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Mesaj important transmis de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, medicilor de familie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis, duminica, medicilor de familie, cu prilejul zilei acestora, ca vrea sa intareasca medicina preventiva, mentionand alocarea, in 2019, a unui buget majorat cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3086 seconds )