Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti. continuă pe Antena3

Mesaj important transmis de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, medicilor de familie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis, duminica, medicilor de familie, cu prilejul zilei acestora, ca vrea sa intareasca medicina preventiva, mentionand alocarea, in 2019, a unui buget majorat cu.

Ministrul Sanatatii, anunt despre alimentele interzise scolarilor si prescolarilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata despre alimente nesanatoase, precum margarina sau mezeluri, care se dau copiilor la unele gradinite, ca al.

Ministrul Sanatatii, despre cazul femeii care a murit dupa ce a cazut din ambulanta: Nu s-au respectat regulile, trebuie sa aplicam pedeapsa cea mai drastica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul femeii de la Bacau care a murit dupa ce a cazut din ambulanta cu care era.

Sorina Pintea: Nevoia de sange este foarte mare. Avem nevoie de modernizarea centrelor de transfuzii

Ministerul Sanatatii a propus modificari la Legea privind organizarea activitatii de transfuzie sanguina. Aceste modificari presupun modernizarea retelei de centre de transfuzii, a informat ministrul Sorina Pintea.

Sorina Pintea, mesaj pentru medicii de familie: Am inteles nevoile acestui sector si vrem sa intarim medicina preventiva

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis, duminica, un mesaj pentru medicii de familie cu prilejul zilei acestora. Aceasta a subliniat ca vrea sa intareasca medicina preventiva, mentionand alocarea, i.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Radu Mazare, dezvaluiri despre conditiile din inchisoarea din Madagascar: Stateam in genunchi si cu mainile la ceafa

Fostul primar al Constantei Radu Mazare face dezvaluiri despre conditiile din inchisoarea in care a stat in Madagascar. intr-o declaratie trimisa prin intermediul avocatului sau, Mazare descrie succint.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )