Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul Sanatatii anunta ca nici la Cluj nu mai sunt locuri libere: Sunt mult mai multi oameni care vor sa se vaccineze fata de numarul de doze existent

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii anunta ca nici la Cluj nu mai sunt locuri libere: Sunt mult mai multi oameni care vor sa se vaccineze fata de numarul de doze existent

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, sambata dimineata, ca nici la Cluj si nici la Bucuresti nu mai sunt locuri pentru cea de a doua etapa a vaccinarii anti-COVID. El a mai spus ca solutia va fi realocarea de doze, atunci cand vor fi disponibile. continuă pe Adevărul

Dupa Bucuresti, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru vaccinare. Ministrul Sanatatii: Sunt mult mai multi oameni care vor sa se vaccineze fata de numarul de doze existent

Dupa Bucuresti, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru cea de a doua etapa a vaccinarii anti-COVID, a afirmat, sambata, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. El a spus ca solutia va fi realocarea de doze, atunci cand vor fi disponibile.

Dupa Bucuresti, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru programari in centrele de vaccinare. Cererea este mai mare fata de numarul de doze de ser

Numarul de locuri disponibile la vaccinare in Bucuresti a fost epuizat, pana finalul lunii ianuarie, inca din cursul serii de vineri, 15 ianuarie, fiind si prima zi a celei de-a doua etape din campania.

Ministrul Sanatatii anunta sumele pe care personalul medical le va primi pentru vaccinarile din etapa a doua

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat vineri, ca personalul medical din spitale si medicii de familie vor primi o plata suplimentara pentru efortul depus peste program, in etapa a doua de vaccinare care a demarat astazi 15 ianuarie.

in judetul Calarasi nu mai sunt locuri pentru vaccinarea anti-COVID

La nici 24 de ore de la debutul celei de-a doua etape de vaccinare anti-COVID-19, in judetul Calarasi nu mai sunt locuri pentru programari.

Se inmultesc problemele. in Bucuresti nu mai sunt locuri pentru vaccinare

In Bucuresti nu mai sunt locuri pentru vaccinare. Limita este de 600. 000 de locuri in toata tara, pentru urmatoarele 20 de zile, a declarat coordonatorul strategiei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita. Declaratia oficialului a venit in contextul in care jurnalistii au sunat la un call center de unde au aflat ca locurile in Capitala au fost epuizate.

Cum explica Valeriu Gheorghita faptul ca nu mai exista locuri pentru programarea la vaccinare in Bucuresti pana la finalul lunii ianuarie

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat de ce deja nu mai sunt locuri libere pentru programare la vaccinare in Bucuresti pana la inceputul lunii.

Ministrul Sanatatii nu exclude o devansare a etapei a treia de vaccinare si nici posibilitatea ca vaccinarile sa se faca inclusiv in timpul noptii: Platforma de programare nu a functionat la inceputul etapei a doua de imunizare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu este exclus ca vaccinarile sa se desfasoare, in Romania, si in timpul noptii, daca vor fi foarte multe persoane programate si vor exista dozele de ser.

Ministrul Sanatatii, despre infectiile nosocomiale: Nu se raporteaza asa cum ar trebui. E clar ca problemele din sistemul sanitar nu au disparut odata cu COVID-19

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a precizat, la TVR,ca infectiile nosocomiale din spitalenu sunt raportate asa cum ar trebui. El a mai spus ca problemele din sistemul sanitar nu au.

Ce spune ministrul Sanatatii despre problemele de functionare ale platformei de programare la vaccinare: Sunt multe inca de recuperat. Este regretabil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a avut o prima reactie, vineri seara, cu privire la faptul ca platforma de programare la vaccinare nu a functionat in primele ore de la inceptul celei de-a doua etape a.

Impozit zero pentru toti romanii cu aceste salarii. Ministrul Nasui anunta planurile din mandatul sau

Noul buget este in lucru si, in ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. Ce anunta ministrul Economiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )