Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Sanatatii anunta sumele pe care personalul medical le va primi pentru vaccinarile din etapa a doua

Antena3 Antena3,
 Ministrul Sanatatii anunta sumele pe care personalul medical le va primi pentru vaccinarile din etapa a doua

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat vineri, ca personalul medical din spitale si medicii de familie vor primi o plata suplimentara pentru efortul depus peste program, in etapa a doua de vaccinare care a demarat astazi 15 ianuarie. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Medicii de familie vor primi minim 30 de lei pentru fiecare pacient vaccinat

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Vlad Voiculescu, Ministrul Sanatatii a declarat, vineri ca exista si o forma de remunerare pentru medicii de familie, pe care ii considera cei mai importanti vectori de comunicare si de convingere a romanilor in perioada urmatoare.

84,6% din personalul medical ar putea fi vaccinat pana la finalul lunii ianuarie. Anuntul a fost facut de CNCAV

Personalul medical a inceput imunizarea in faza I a campaniei de vaccinare, ce a debutat la data de 27 decembrie 2020. Pana la finalul lunii ianuarie 2021, Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind.

in medie, 40% din personalul medical aferent celor noua spitale din judetul Alba s-a vaccinat anti-COVID-19. Cinci reactii adverse minore la peste 2.000 de vaccinari efectuate

Circa 40% din personalul medical aferent celor noua spitale din Alba a fost vaccinat impotriva COVID-19, in prima saptamana a campaniei de imunizare derulate in judet. Au fost raportate cinci reactii adverse mi.

Ministrul Sanatatii prefera un certificat electronic la vaccinare. Care este motivul

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat la TVR ca ar prefera ca autoritatile sa emita un certificat electronic celor care se vaccineaza, care sa intre intr-un wallet pe telefon.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Pandemia de Covid-19 face ravagii in randul populatiei, astfel ca autoritatile competente iau masuri disperate. in urma cu putin timp, Vlad Voiculescu a facut anuntul referitor la vaccinarea populatiei impotriva gripei. Ministrul Sanatatii are in vedere eliminarea cat mai multor riscuri care ar putea agrava infectia cu Covid-19. Toata lumea va avea acces la vaccinul .

Florin Citu, despre ordonanta care a starnit neintelegeri intre Boc si Voiculescu: Astept de la ministrul sanatatii criterii clare

Premierul Florin Citu spune ca spera ca ordonanta de urgenta privind finantarea centrelor de vaccinare sa fie finalizata pana vineri, cand va avea loc o noua sedinta de Guvern. Este acea ordonanta de urgenta care a starnit disensiuni intre primarul Clujului Emil Boc si ministrul sanatatii Vlad Voiculescu. Premierul considera ca trebuie clarificat mecanismul de plata si stabilite criterii clare pentru alocarea finantarilor.

Controversele pe tema fondurilor pentru centrele de vaccinare.Boc: Ministrul Sanatatii sa spuna de ce a semnat o OUG care nu respecta o hotararea Guvernului Voiculescu: Banuiesc ca supararea lui Emil Boc vine din alta parte

Disputa dintre primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe tema fondurilor pentru organizarea si dotarea centrelor de vaccinare a fost transata la Ministerul.

Disputa Boc-Voiculescu pe banii pentru centrele de vaccinare, transata la Finante. Primarul Clujului mai are insa o intrebare pentru ministrul Sanatatii

Primarul orasului Cluj-Napoca Emil Boc a anuntat, marti, ca ministrul de Finante, Alexandru Nazare, a dat asigurari ca vor fi respectate prevederile legale in vigoare, iar cheltuielile administratiilor locale pentru centrele de vaccinare si plata personalului vor fi suportate de la bugetul de stat. Edilul a adaugat ca nu are nimic personal cu Guvernul sau cu ministrul Sanatatii, insa Vlad Voiculescu trebuie sa explice de ce a semnat o ordonanta de urgenta care nu respecta o hotarare in vigoare a Executivului.

RARES BOGDAN: Ministrul Sanatatii ar fi trebuit sa ceara demiterea sefului Spitalului Orasenesc de la Corabia

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, sustine ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, trebuia sa ceara primarului din Corabia demiterea urgenta a sefului Spitalului Orasenesc dupa aparitia imaginilor cu batranul cazut care cerea ajutor.

Ministrul Sanatatii introduce doua noi categorii de persoane care se pot vaccina in etapa a II-a a campaniei de imunizare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat, vineri, ca Guvernul va adopta saptamana viitoare o hotarare care va modifica strategia national de vaccinare. El a precizat ca vor fi incluse doua noi categorii de persoane vulnerabile in etapa a doua de vaccinare si anume oamenii fara adapost si persoanele cu handicap si cele care le ingrijesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )