Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul Sanatatii: Cele 20 de victime ale gripei au avut un lucru in comun - nu erau vaccinate!

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Cele 20 de victime ale gripei au avut un lucru in comun - nu erau vaccinate!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, recomanda, in contextul cresterii numarului cazurilor de gripa, ca persoanele care prezinta simptome sa se adreseze medicului de familie, sa nu mearga in colectivitate sa. continuă pe Antena3

Cum au negociat ministrul Sanatatii si primarul Timisoarei banii pentru noul spital de copii din Timisoara

Ministerul Sanatatii va aloca in acest an 15 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor la noul spital de copii din Timisoara, urmand ca diferenta de sapte milioane necesara finalizarii lucrarilor sa fie asigurata de Primaria Timisoara. Sumele au fost negociate miercuri seara, in fata jurnalistilor, de primarul Nicolae Robu si ministrul Sanatatii Sorina Pintea.

MINISTRUL SANATATII: Suntem la un pas de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina PIntea, a anuntat astazi ca paisprezece persoane au murit pana acum din cauza gripei, cel mai recet caz fiind al uni barbat din Bucuresti care avea si alte afectiuni medicale, Pintea spunand ca suntem la un pas de epidemie, avand in vedere numarul foarte mare de cazuri inregistrat saptamana trecuta.

Ministrul Sanatatii, dupa al 14-lea deces de gripa: Suntem la un pas de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca 14 persoane au murit pana acum din cauza gripei, cel mai recent caz fiind al unui barbat din Bucuresti, care avea si alte afectiuni medicale. Aceasta a precizat ca suntem la un pas de.

Ministrul Sanatatii: Exista toate sansele sa ne indreptam spre o epidemie de gripa. Vaccinarea este singura cale pentru a ne feri de boala (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, ca exista toate sansele ca in Romania sa apara o epidemie de gripa. 14 persoane au.

Ministrul Sanatatii, despre decesele din cauza virusului gripal: Suntem la un pas de epidemie

Un numar de 14persoane au murit, de la inceputul acestui sezon, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. incao veste proasta, gripa a mai ucis un pacient, avem14 oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )