Libnet.ro
UNICEF

20:16

Ministrul Sanatatii, dupa al 14-lea deces de gripa: Suntem la un pas de epidemie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Sanatatii, dupa al 14-lea deces de gripa: Suntem la un pas de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, ca 14 persoane au murit pana acum din cauza gripei, cel mai recent caz fiind al unui barbat din Bucuresti, care avea si alte afectiuni medicale. Aceasta a precizat ca suntem la un pas de. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sanatatii, despre decesele din cauza virusului gripal: Suntem la un pas de epidemie

Un numar de 14persoane au murit, de la inceputul acestui sezon, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. incao veste proasta, gripa a mai ucis un pacient, avem14 oameni.

MINISTRUL SANATATII: Suntem la un pas de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina PIntea, a anuntat astazi ca paisprezece persoane au murit pana acum din cauza gripei, cel mai recet caz fiind al uni barbat din Bucuresti care avea si alte afectiuni medicale, Pintea spunand ca suntem la un pas de epidemie, avand in vedere numarul foarte mare de cazuri inregistrat saptamana trecuta.

Ministrul Sanatatii: Exista toate sansele sa ne indreptam spre o epidemie de gripa. Vaccinarea este singura cale pentru a ne feri de boala (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, ca exista toate sansele ca in Romania sa apara o epidemie de gripa. 14 persoane au.

Ministrul Sanatatii, anunt in privinta gripei: Nu putem vorbi despre o epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca, in acest moment, nu se poate vorbi despre o epidemie de gripa, precizand ca este o circulatie mai intensa a virusului gripal. De asemenea, Pintea spune ca nu a fo.

Ministrul Sanatatii promite ca doua centre pentru mari arsii vor fi deschise n luna mai, la Timisoara si Iasi

Centrele de Mari Arsi din Timisoara si Iasi ar urma sa fie deschise, cel mai probabil, in luna mai, dupa ce se va finaliza cea ce-a doua licitatie privind achizitionarea echipamentelor medicale necesare, a declarat, miercuri, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Cum au negociat ministrul Sanatatii si primarul Timisoarei banii pentru noul spital de copii din Timisoara

Ministerul Sanatatii va aloca in acest an 15 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor la noul spital de copii din Timisoara, urmand ca diferenta de sapte milioane necesara finalizarii lucrarilor sa fie asigurata de Primaria Timisoara. Sumele au fost negociate miercuri seara, in fata jurnalistilor, de primarul Nicolae Robu si ministrul Sanatatii Sorina Pintea.

Ministrul Sanatatii acuza blocarea construirii unui spital din cauza intereselor private

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se afla marti, 16 ianuarie, intr-o vizita de lucru, in judetul Timis, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean, Calin Dobra. in timpul vizitei ea a facut mai multe acuze legate de construirea unui viitor institut oncologic.

Ministrul Sanatatii, anunt despre vaccinurile antigripale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca stocurile de vaccin antigripal ar putea fi suplimentate daca sunt cereri din partea medicilor de familie si a Directiilor de Sanatate.

Ministrul Sanatatii, la Timisoara. Sorina Pintea se intalneste cu directorii de spitale din vestul tarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se afla astazi, 16 ianuarie, intr-o vizita de lucru, in judetul Timis, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean, Calin Dobra.

Ministrul energiei, dupa discutiile cu sindicatele de la CE Oltenia: Ne vom stradui sa eliminam taxa de 2% din cifra de afaceri pentru companiile care produc energie pe baza de carbune

Intalnirea de la Targu-Jiu intre ministrul Energiei, Anton Anton, reprezentantii Complexului Energetic Oltenia si cei ai sindicatelor s-a incheiat cu o noua oferta pentru mineri de majorare a salariilor. Ramane de vazut daca acestia vor fi multumiti cu noua oferta si daca vor accepta sa reia activitatea in cariere, pentru a se incheia criza energetica in care se afla acum Romania. Anton Anton a spus, la finalul intalnirii, ca este luata in calcul si eliminarea taxei de 2% din cifra de afaceri pentru companiile care produc energie pe baza de carbune. Este celebra taxa aprobata pe neasteptate de Guvernul Dancila, fara niciun fel de dezbatere, la finalul anului trecut.

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )