Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Sanatatii, declaratii de ultima ora despre alerta cibernetica: Atacul a oprit internarile in spitale

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, declaratii de ultima ora despre alerta cibernetica: Atacul a oprit internarile in spitale

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a sustinut o declaratie de presa cu privire la atacul cibernetic din spitale. CERT-RO atrage atentia, atat utilizatorilor cat si personalului care se ocupa de. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii va sustine o declaratie de presa cu privire la atacul cibernetic din spitale

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, va sustine o declaratie de presa cu privire la atacul cibernetic din spitale, incepand cu ora 11:00. Citeste SiAlerta cibernetica in toate spitalele din.

Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Mai multe spitale din Romania au devenit, joi, tinta hakcerilor, intr-un atac cibernetic de tip ransomware. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit, la cateva ore distanta, intr-o conferinta de presa si a precizat ca sistemul electronic al spitalului Victor Babes a fost spart. Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost, joi, tinta unui atac informatic .

Ministrul Sanatatii: Anul acesta va intra in finantare serviciul de telemedicina

Anul acesta va intra in finantare serviciul de telemedicina, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, la Forumul National al Spitalelor. Anul acesta va intra in finantare serviciul de t.

Ministrul Sanatatii propune introducerea serviciului de garda la domiciliu pentru eficientizarea costurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca anumite spitale au cheltuieli foarte mari cu garzile deoarece nu eficientizeaza acest proces. Ministrul Sanatatii sustine ca se poate solicita un serviciu de garda la domiciliu atunci cand sunt putini pacienti, acest serviciu fiind mai putin costisitor,.

Anunt de ultima ora in legatura cu pensiile. Ce se intampla cu Legea pensiilor si ce spune Viorica Dancila

Legea pensiilor intra iar in discutie, spre exasperarea contribuabililor de la privat). Viorica Dancila face in continuare promisiuni, dar parlamentarii mai degraba o saboteaza. Timpul trece, in defavoarea pensionarilor, iar pensiile acelea marite se vor lasa asteptate pana la alte alegeri. Legea pensiilor: ce promite Dancila Daca ii intrebi pe ministri din Guvernul Dancila in .

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sorina Pintea, avertisment de ultima ora

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sistemul informatic a fost atacat

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

CAPACITATE 2019. Mesaj de ultima ora al ministrului Educatiei inainte de EVALUARE NATIONALA 2019

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a urat luni succes absolventilor de clasa a VIII-a care urmeaza sa sustina Evaluarea Nationala, dar si absolventilor de liceu care dau Baca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )