Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Playtech Playtech,
Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Mai multe spitale din Romania au devenit, joi, tinta hakcerilor, intr-un atac cibernetic de tip ransomware. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit, la cateva ore distanta, intr-o conferinta de presa si a precizat ca sistemul electronic al spitalului Victor Babes a fost spart. Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost, joi, tinta unui atac informatic . continuă pe Playtech

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Ce au descoperit specialistii SRI

UPDATEPatru spitale din tara sunt afectate de ransomware-ul BadRabbit 4, anunta reprezentantii SRI, care precizeaza ca pentru oprirea acestuia este suficienta instalarea oricarui antivirus recunoscut in.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sorina Pintea, avertisment de ultima ora

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sistemul informatic a fost atacat

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

SORIN PINTEA, PRIVIND ATACURILE CIBERNETICE: Au fost transmise recomandari tuturor spitalelor din Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca a fost primita o informare vizand o crestere semnificativa a atacurilor cibernetice, astfel ca au fost transmise recomandari catre toate spitalele din Romania.

Ministrul Sanatatii va sustine o declaratie de presa cu privire la atacul cibernetic din spitale

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, va sustine o declaratie de presa cu privire la atacul cibernetic din spitale, incepand cu ora 11:00. Citeste SiAlerta cibernetica in toate spitalele din.

Ministrul Sanatatii, declaratii de ultima ora despre alerta cibernetica: Atacul a oprit internarile in spitale

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a sustinut o declaratie de presa cu privire la atacul cibernetic din spitale. CERT-RO atrage atentia, atat utilizatorilor cat si personalului care se ocupa de.

Ministrul Sanatatii: Anul acesta va intra in finantare serviciul de telemedicina

Anul acesta va intra in finantare serviciul de telemedicina, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, la Forumul National al Spitalelor. Anul acesta va intra in finantare serviciul de t.

Ministrul Sanatatii propune introducerea serviciului de garda la domiciliu pentru eficientizarea costurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca anumite spitale au cheltuieli foarte mari cu garzile deoarece nu eficientizeaza acest proces. Ministrul Sanatatii sustine ca se poate solicita un serviciu de garda la domiciliu atunci cand sunt putini pacienti, acest serviciu fiind mai putin costisitor,.

Ministerul Sanatatii cumpara Cisplatin si Asparaginase, medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, care lipsesc frecvent de pe piata din Romania

300 de cutii de Asparaginase urmeaza sa ajunga in tara saptamana viitoare, dupa ce s-a aprobat achizitia medicamentului in baza unei autorizatii de nevoi speciale, anunta Ministerul Sanatatii. De asemenea, 40. 000 de fiole de Cisplatin urmeaza sa fie achizitionate in perioada urmatoare. Cisplatin si Asparaginase sunt medicamente esentiale in tratamentul bolnavilor de cancer si lipsesc frecvent de pe piata din Romania, de cativa ani.

Alegerile europarlamentare din Romania, fraudate: E de cascadorii rasului

In urma cu mai putin de 24 de ore, s-a produs in Parlament un episod demn de cascadorii rasului. Mai multi membri PSD s-au aruncat la a afirma ca au existat posibile fraude in alegerile europarlamentare. A trecut mai bine de o luna de la alegerile europarlamentare din Romania, dar PSD-istii incearca in continuare sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )