Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sorina Pintea, avertisment de ultima ora

Antena3 Antena3,
Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sorina Pintea, avertisment de ultima ora

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac. continuă pe Antena3

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Sistemul informatic a fost atacat

Alerta ciberneticain toatespitalele, dupa ce sistemul informatic a fost atacat de un virus. in acest moment activitatea este paralizata, pacientii nu pot fi preluati si nu li se fac.

Alerta cibernetica in toate spitalele din Romania. Ce au descoperit specialistii SRI

UPDATEPatru spitale din tara sunt afectate de ransomware-ul BadRabbit 4, anunta reprezentantii SRI, care precizeaza ca pentru oprirea acestuia este suficienta instalarea oricarui antivirus recunoscut in.

Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Mai multe spitale din Romania au devenit, joi, tinta hakcerilor, intr-un atac cibernetic de tip ransomware. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit, la cateva ore distanta, intr-o conferinta de presa si a precizat ca sistemul electronic al spitalului Victor Babes a fost spart. Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost, joi, tinta unui atac informatic .

ATAC CIBERNETIC in desfasurare, asupra SPITALELOR din Romania: Sorina Pintea: Cinci unitati din Capitala sunt afectate, datele pacientilor sunt in pericol Reactia SRI (VIDEO)

Atac cibernetic la mai multe spitale din Romania. Hackerii au furat datele a mii de pacienti din mai multe unitati sanitare. Cea mai grava situatie este cea de la spitalul Victor Babes din Bucuresti. Ministrul S.

Sorina Pintea avertizeaza cu privire la cresterea atacurilor cibernetice in Romania. Ce le recomanda ministrul Sanatatii angajatilor din spitale

A fost raportata o crestere semnificativa a atacurilor cibernetice, astfel ca au fost transmise recomandari catre toate spitalele din Romania, a afirmat Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, relateaza News. ro,.

Ministrul Sanatatii, declaratii de ultima ora despre alerta cibernetica: Atacul a oprit internarile in spitale

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a sustinut o declaratie de presa cu privire la atacul cibernetic din spitale. CERT-RO atrage atentia, atat utilizatorilor cat si personalului care se ocupa de.

SORIN PINTEA, PRIVIND ATACURILE CIBERNETICE: Au fost transmise recomandari tuturor spitalelor din Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca a fost primita o informare vizand o crestere semnificativa a atacurilor cibernetice, astfel ca au fost transmise recomandari catre toate spitalele din Romania.

UPDATE Atacuri informatice la 5 spitale din Bucuresti. Sorina Pintea: ingreuneaza foarte mult activitatea medicala Fiecare spital are obligatia sa isi protejeze datele

Exista atacuri cibernetice asupra a 5 spitale din Bucuresti, unul dintre ele fiind Spitalul Victor Babes, iar celelalte urmand sa fie identificate, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a spus ca Ministerul Sanatatii va face plangere la DIICOT daca sunt afectate spitale din subordinea ministerului, precizand ca in trecut au mai existat astfel de situatii, iar intr-un caz autoritatile au platit 10. 000 de euro pentru recuperarea datelor.

Ministerul Sanatatii va introduce indicatori de performanta in functie de care vor fi platiti angajatii din spitale

Ministerul Sanatatii va face o propunere de modificare a regulamentului de organizare si functionare pentru toate spitalele, cu obligativitatea de aplicare ce ar urma sa includa indicatori de performanta in functie de care sa se faca plata personalului, a anuntat marti ministrul Sanatatii. Scopul legii salarizarii este de a se asigura ca si spitalele mici vor fi populate. Nu terminam facultatea de Medicina sa ne angajam doar in spitale clinice sau in spitale judetene de urgenta, a afirmat Sorina Pintea.

Sorina Pintea: Am primit sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente. Spitalele respective aveau excedent bugetar, puteau sa le cumpere

Ministerul Sanatatii a primit numeroase sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente, iar ministrul Sanatatii spune ca a facut verificari si spitalele respective aveau excedent bugetar, deci puteau sa le cumpere. Nu stiu de ce nu o faceau, a afirmat marti ministrul Sorina Pintea, la prima editie a Forumului National al Spitalelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )