Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Sanatatii, despre Corneliu Vadim Tudor

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, despre Corneliu Vadim Tudor

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca regreta moartea lui Corneliu Vadim Tudor si ca transmite condoleante familiei fondatorului PRM, precizand ca stie ca acesta avea o suferinta. continuă pe Antena3

Ovidiu Ioanitoaia, amintiri savuroase despre Corneliu Vadim Tudor

L-am intilnit intiia oara pe Corneliu Vadim Tudor, pe Vadim, in urma cu mult timp. Prin anii 80, eram tineri si vecini de redactie in Casa Scinteii. Eu la Flacara, el la Agerpres, ne intersectam des si.

Dan Capatos, despre Corneliu Vadim Tudor: Nu stiu daca am facut bine sau rau pentru ca l-am tinut in atentia publicului

Dan Capatos a renuntat aseara la dansul pe care asistentele lui il faceau la fiecare inceput de emisiune si a spus cateva cuvinte in memoria lui Corneliu Vadim Tudor. Intram atipic, fara dans, fara veselie.

Gigi Becali, despre Corneliu Vadim Tudor: Problema e ca s-a dus el tanar. El nu tinea dusmanie si nu era razbunator (VIDEO)

Gigi Becali a ajuns marti seara la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor. Becali a declarat ca a fost luat prin surprindere de decesul.

Ion Iliescu, despre Corneliu Vadim Tudor: Si-a iubit cu ardoare tara, cum putini pot s-o faca

Fostul presedinte Ion Iliescu a afirmat, luni seara, intr-o postare pe blogul personal, ca Vadim Tudor, politician care a murit in aceeasi zi, a slujit Romania si si-a iubit cu ardoare tara, cu toate ca mesajul lui nationalist era exagerat.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

Corneliu Vadim Tudor si poluarea climatului public

Nu mi-am ascuns niciodata opiniile legate de rolul nociv al lui Corneliu Vadim Tudor in viata publica din Romania. Decesul sau provoaca necesare reflectii despre Romania comunista si cea post-comunista, despre manipularile cinice ale sentimentului national, despre xenofobie, despre populismul sovin si despre histrionism. Reiau aici un text de acum cativa ani pe tema ideologiei peremiste asa cum s-a configurat aceasta in retorica urii practicata ad nauseam de catre Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, despre adversarul sau: E o mare pierdere pentru nationalismul romanesc aceasta plecare totala

Corneliu Vadim Tudor a murit. Gheorghe Funar, unul dintre mai vechii colaboratori ai Tribunului, a aflat de la membrii PRM din Bucuresti despre moartea acestuia. Desi de doi ani - de cand Funar a ajuns presedintele PRM - intre cei doi a intervenit o ruptura si nu-si vorbeau, clujeanul spune ca vestea mortii lui Vadim l-a socat.

Corneliu Vadim Tudor, o alta poezie despre moarte

Expozitia de carte In Memoriam Corneliu Vadim Tudor este organizata, astazi, in Craiova de Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman, in sala Acad. Dinu C. Giurescu, scrie.

Dezvaluirea lui Gigi Becali despre fostul sau aliat, Corneliu Vadim Tudor: Cand eram in puscarie, i-a propus sotiei...

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca regreta disparitia lui Corneliu Vadim Tudor si spune ca nu stia de problemele de sanatate ale fostului sau aliat politic.

Detalii despre funeraliile lui Corneliu Vadim Tudor. Trupul politicianului ar putea fi depus la Senat

Corneliu Vadim Tudor a murit aseara, la Spitalul Militar din Capitala, la varsta de 65 de ani. Politicianul a fost internat de urgenta inca de ieri dimineata, cu probleme respiratorii. La scurt timp insa, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )