Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ministrul Sanatatii, despre Euthyrox: Distribuitorii prefera sa mearga in tari unde sunt preturi mai mari

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii, despre Euthyrox: Distribuitorii prefera sa mearga in tari unde sunt preturi mai mari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intrebat la Alba Iulia despre discontinuitatea care persista in aprovizionarea farmaciilor cu Euthyrox, ca ar fi in Romania cantitatile necesare, dar ca distribuitorii prefera sa mearga in alte tari, unde medicamentul costa mai mult, mentionand ca ar putea fi luata in calcul o crestere a pretului, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Spitalul Regional de Urgenta Iasi: ce spune ministrul Sanatatii despre acest proiect

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat dintre cele trei unitati regionale care urmeaza sa fie construite in Romania, el mentionand ca isi doreste ca acest spital sa fie construit intr-un.

Nelu Tataru, despre Euthyrox in Romania: Din informatiile noastre, sunt cantitatile necesare Distribuitorii prefera sa mearga in tari unde sunt preturi mai mari

Ministrul Sanatatii a explicat in cursul zilei de marti, 22 septembrie, in timpul unei conferinte de presa la Alba Iulia ce de persista discontinuitatea in aprovizionarea farmaciilor cu Euthyrox. Nelu Tataru.

Testarea obligatorie pentru COVID-19 la intrarea in Romania, o optiune a autoritatilor. Ce spune ministrul Sanatatii

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a declarat ca Romania ia in calcul introducerea testarii obligatorii pentru COVID-19 a persoanelor care vin din strainatate. O propunere in acest sens va fi.

Ministrul Sanatatii din Cehia a demisionat, dupa cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Adam Vojtech, ministrul Sanatatii din Cehia, si-a inaintat demisia luni dimineata, in urma criticilor privind modul in care a gestionat pandemia de coronavirus, in contextul cresterii numarului de.

Va intra din nou Romania in carantina? Ministrul Sanatatii: Avem in evaluare orice scenariu. Tine doar de noi daca vom avea un lockdown sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca depinde de romani daca dupa alegeri va fi nevoie sau nu de o noua perioada de carantina.

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

Coronavirus Marea Britanie: Un nou lockdown nu poate fi exclus, spune ministrul sanatatii

Ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock a declarat duminica aceasta ca un al doilea lockdown la nivel national este una dintre solutiile luate in calcul pentru a opri raspandirea noului tip de coronavirus, dar ca el nu isi doreste o asemenea masura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )