Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ministrul Sanatatii din Cehia a demisionat, dupa cresterea numarului de cazuri de COVID-19

B1 B1,
Ministrul Sanatatii din Cehia a demisionat, dupa cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Adam Vojtech, ministrul Sanatatii din Cehia, si-a inaintat demisia luni dimineata, in urma criticilor privind modul in care a gestionat pandemia de coronavirus, in contextul cresterii numarului de. continuă pe B1

Virgil Emanuel este de negasit de aproape o luna, dupa ce a plecat din Cehia

Un roman este de negasit de aproape o luna dupa ce a plecat din Cehia. Virgil Emanuel Badea se stabilise acoloin urma cu cinci ani. Barbatul a plecat sa munceasca in Austria pe la jumatatea lunii.

Spitalul Regional de Urgenta Iasi: ce spune ministrul Sanatatii despre acest proiect

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat dintre cele trei unitati regionale care urmeaza sa fie construite in Romania, el mentionand ca isi doreste ca acest spital sa fie construit intr-un.

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

MAREA BRITANIE: Ministrul sanatatii refuza sa se pronunte in legatura cu noi restrictii, pe fondul cresterii numarului de infectari

Ministrul britanic al sanatatii a atentionat azi ca propagarea noului coronavirus se accelereaza in tara, numarul internarilor in spitale dublandu-se la fiecare opt zile, dar a refuzat sa spuna daca ar urma sau nu sa fie impus un nou lockdown, luna viitoare, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Coronavirus Marea Britanie: Un nou lockdown nu poate fi exclus, spune ministrul sanatatii

Ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock a declarat duminica aceasta ca un al doilea lockdown la nivel national este una dintre solutiile luate in calcul pentru a opri raspandirea noului tip de coronavirus, dar ca el nu isi doreste o asemenea masura.

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sfanta Maria din Capitala, inchisa dupa ce 3 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Sfanta Maria din Capitala a fost inchisa pentru doua saptamani, dupa ce trei cadre medicale au fost depistate cu COVID-19, a anuntat vineri Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB).

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )