Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Ne asteptam pentru octombrie - decembrie la un al doilea val al epidemiei de coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Ne asteptam pentru octombrie - decembrie la un al doilea val al epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat ca autoritatile se asteapta la un nou val de infectari cu coronavirus, in perioada octombrie - decembrie. Totul va depinde, insa, de cum gestionam acum situatia. Nelu. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Botosaniul ar putea deveni a doua Suceava. 125 de cadre medicale sunt diagnosticate cu COVID-19

Numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut ingrijorator de mult in Botosani, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca acest judet ar putea deveni o a doua Suceava. Potrivit.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat daca Suceava va iesi din carantina: Zilele urmatoare vom analiza totul si vom lua o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat o noua vizita la Suceava pentru a verifica si analiza situatia medicala de la unitatea medicala care a devenit la inceputul pandemiei cel mai mare focar de.

MINISTRUL SANATATII: Un al doilea val al epidemiei de coronavirus este asteptat in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata, la Iasi, ca de doua luni rabdarea oamenilor este pusa la incercare, apreciind ca daca si momentul 1-3 mai este gestionat bine, atunci sunt sperante si pentru relaxare.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 mai, la Iasi, ca nu este momentul relaxarii, varful epidemic nefiind inca atins. in acelasi timp, Tataru a afirmat ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Ministrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a vizitat, sambata, spitale din judetele Vaslui si Iasi si a explicat ca a vrut sa vada care este starea personalului medical, a echipamentelor si cum se face evaluarea pacientului la intrarea in UPU, al doilea val al epidemiei putand sa vina in toamna, potrivit Mediafax.

Ministrul Sanatatii: Asteptam al doilea val de pandemie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se asteapta ca in lunile octombrie-decembrie sa fie .

Nelu Tataru: N-am ajuns in varful pantei. Deocamdata doar speram la relaxare

Aflat sambata intr-o vizita la Vaslui, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit despre faptul ca Romania nu a depasit inca punctul critic al pandemiei cu noul coronavirus. Tataru a indemnat la prudenta si a vorbit despre eventualele masuri de relaxare care ar putea interveni dupa data de 15 mai.

Care este starea de sanatate a IPS Pimen. Ce spune ministrul Nelu Tataru despre tratamentul prin care trece inaltul prelat

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca starea de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, este stabila, dar ca ramane cu precautii, avand in vedere varsta inaltului prelat si comorbiditatile acestuia. Ministrul Sanatatii a fost intrebat, joi, la Suceava, care mai este stare de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen.

Nelu Tataru, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui: Nu vreau sa ne gandim la relaxare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat, sambata, o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Vasl.

Ministrul Sanatatii afirma ca legea vaccinarii trebuie sa existe

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca sustine o lege a vaccinarii si crede ca persoanele vulnerabile ar trebui sa isi faca vaccinul antigripal. Tataru a spus ca, dupa stabilizarea coronavirusului, Romania ar putea sa cerceteze un vaccin impotriva Covid-19.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )