Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministrul Sanatatii: Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca la scoala in mod obligatoriu

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca la scoala in mod obligatoriu

Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, iar aceasta regula ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest moment, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Hotnews

MINISTRUL SANATATII: Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca la scoala in mod obligatoriu

Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, iar aceasta regula ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest moment, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, conform Hotnews.

Ministrul Nelu Tataru, despre purtarea mastii la scoala de catre elevii din clasele mici: Trebuie sa devina o regula

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, o regula ce ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest.

Masca de protectie, obligatorie si pentru elevii din ciclul primar, in opinia lui Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca elevii din clasele mici trebuie sa poarte masca .

Ministrul Sanatatii: Am trecut prin a doua cocoasa, mai agresiva decat primul val al pandemiei. Nu ajungeam aici daca dupa 15 mai se respectau regulile

Romania a trecut prin a doua cocoasa mai agresiva decat primul val al pandemiei de COVID-19, iar daca ar fi fost respectate regulile stabilite in momentul relaxarii, 15 mai, nu am fi ajuns in aceasta situatie, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca la acest moment in spitalele din Romania sunt spre 1. 034 de paturi de terapie intensiva, la ATI fiind internati 473 de pacienti.

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie - ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o noua explozie a cazurilor de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, scrie AFP.

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie, afirma ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o relansare a pandemiei de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, relateaza AFP, conform Agerpres.

MINISTRUL SPORTURILOR Elevii vor face o ora in plus de educatie fizica

Ministrul Tineretului si Sporturilor, Ionut Stroe, a anuntat marti, la Galati, ca elevii vor face o ora in plus de educatie fizica. Stroe a spus ca unele ore de sport se vor desfasura online din cauza epidemiei, conform Hotnews.

Ministrul Sporturilor: Elevii vor face o ora in plus de educatie fizica

Ministrul Tineretului si Sporturilor, Ionut Stroe, a anuntat marti, la Galati, ca elevii vor face o ora in plus de educatie fizica. Stroe a spus ca unele ore de sport se vor desfasura online din cauza epidemiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )