Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Sanatatii: Am trecut prin a doua cocoasa, mai agresiva decat primul val al pandemiei. Nu ajungeam aici daca dupa 15 mai se respectau regulile

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii: Am trecut prin a doua cocoasa, mai agresiva decat primul val al pandemiei. Nu ajungeam aici daca dupa 15 mai se respectau regulile

Romania a trecut prin a doua cocoasa mai agresiva decat primul val al pandemiei de COVID-19, iar daca ar fi fost respectate regulile stabilite in momentul relaxarii, 15 mai, nu am fi ajuns in aceasta situatie, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca la acest moment in spitalele din Romania sunt spre 1. 034 de paturi de terapie intensiva, la ATI fiind internati 473 de pacienti. continuă pe Hotnews

MINISTRUL SANATATII: Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca la scoala in mod obligatoriu

Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, iar aceasta regula ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest moment, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, conform Hotnews.

Ministrul Sanatatii: Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca la scoala in mod obligatoriu

Elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, iar aceasta regula ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest moment, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie - ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o noua explozie a cazurilor de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, scrie AFP.

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie, afirma ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o relansare a pandemiei de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, relateaza AFP, conform Agerpres.

Vanzarile de motociclete, scutere si ATV-uri au crescut fata de anul trecut. Care sunt cele mai populare marci

Piata moto a inceput anul in forta, apoi a urmat declinul, dar ultimele doua luni au fost bune, astfel ca per total, la 7 luni, vanzarile sunt peste nivelul de anul trecut. intre ianuarie si iulie s-au inmatriculat in tara 1. 031 de motociclete, 1. 219 de ATV-uri si 185 de scutere, arata datele APIA. La motociclete conduc marcile BMW si Honda, iar la raspandirea teritoriala, Bucurestiul este pe primul loc, urmat de Ilfov, Cluj si Constanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )