Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Avem nevoie de 12-14 miliarde numai pentru infrastructura din sistemul de sanatate

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Avem nevoie de 12-14 miliarde numai pentru infrastructura din sistemul de sanatate

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a vorbit luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre principalele probleme din sistemul de sanatate, atat cele legate de partea de servicii medicale, dar mai ales, a analizat deficientele din partea de infrastructura. continuă pe Adevărul

Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, la Realitatea TV, ca Romania are nevoie de cel putin 12-14 miliarde de euro pentru a pune infrastructura medicala la punct. La acesti bani s-ar adauga costurile pe care le implica serviciile medicale, conform ministrului Sanatatii. Raspunsul este usor pe ceea ce se numeste infrastructura si greu pentru ceea ce inseamna servicii medicale. Pentru ceea ce inseamna infrastructura stim. E nevoie sa avem cca 100. 000 de paturi, trebuie sa fie .

Eugen Nicolaescu: in acest moment, greva anuntata de medici este tot mai departe

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat joi, dupa intalnirea cu sindicalistii de la Sanitas, ca greva anuntata de medici pentru 28 noiembrie este tot mai departe. Ministrul a afirmat ca a.

Eugen Nicolaescu: Nu inteleg de ce medicii fac greva acum si nu au facut cand au avut lefuri taiate cu 25%

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca la greva de avertisment de luni au participat in general asistentii medicali, moasele si infirmierele, si ca, desi recunoaste ca au lefuri mici, nu intelege de ce fac greva acum si nu au facut in 2010, cand au avut salariile reduse cu 25%.

Eugen Nicolaescu: Cred ca medicii vor fi la serviciu.

Federatia Sanitas a anuntat, sambata, in urma unei noi runde de negocieri la Ministerul Sanatatii, ca greva de avertisment anuntata pentru luni va avea loc, intre orele 8. 00 si 10. 00, ministrul Eugen Nicolaescu considerand ca medicii sunt in afara acestui protest si vor fi la serviciu. Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat in schimb ca el crede ca medicii vor fi la serviciu. Pentru ca, din punctul meu de vedere, medicii sunt in slujba pacientilor, e juramantul pe care l-au facut, .

Ministrul Sanatatii: Am convenit cu Sanitas sa accepte suspendarea oricarui conflict de munca

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat luni, dupa intalnirea cu reprezentantii Sanitas, ca a convenit impreuna cu acestia suspendarea oricarui conflict colectiv de munca, urmand ca miercuri sa aiba noi runde de discutii, potrivit Mediafax.

Nicolaescu: Nu inteleg de ce medicii fac greva acum si nu au facut cand au avut lefuri taiate cu 25%

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca la greva de avertisment au participat in general asistentii medicali, moasele si infirmierele, si ca, desi recunoaste ca au lefuri mici, nu intelege de ce fac greva acum si nu au facut in 2010, cand.

Nu inteleg de ce medicii nu au facut greva in 2010 cand au avut salariile reduse cu 25%

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca la greva de avertisment de astazi au participat in general asistentii medicali, moasele si infirmierele, si ca nu intelege de ce fac greva acum si nu au facut in 2010, cand au avut salariile reduse cu 25%.

Nicolaescu: Nu inteleg de ce medicii fac greva acum si nu au facut cand au avut lefuri taiate cu 25%

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca la greva de avertisment de luni au participat in general asistentii medicali, moastele si infirmierele, si ca, desi recunoaste ca au lefuri mici, nu.

Nicolaescu: Vrem sa dam 6-8 milioane de lei Institutului Cantacuzino, din economiile la licitatii

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa aloce Institutului Cantacuzino, suplimentar, intre sase si opt milioane de lei, din economiile la licitatiile nationale, banii urmand sa fie folositi pentru dezvoltarea capacitatilor de productie.

Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Primarul orasului Miercurea Sibiului, Ioan Troanca, a declarat luni pentru Agerpres dupa ce un TIR a intrat in cursul noptii in doua case, ca este nevoie urgenta ca traficul greu sa fie mutat de pe DN1 pe autostrada, ceea ce i-ar scapa pe sibienii din aceasta localitate de autotrenurile care le distrug locuintele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )