Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre redeschiderea scolilor chiar din luna mai: Atat de repede nu cred Ce presupune prima etapa a relaxarii masurilor de restrictie (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre redeschiderea scolilor chiar din luna mai: Atat de repede nu cred Ce presupune prima etapa a relaxarii masurilor de restrictie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in emisiunea Buna, Romania! difuzata pe B1 TV, ca, in opinia sa, nu poate fi vorba despre redeschiderea scolilor din luna mai, dat fiind ca lupta cu. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre redeschiderea scolilor chiar din luna mai: Atat de repede nu cred Ce presupune prima etapa a relaxarii masurilor de restrictie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in emisiunea Buna, Romania! difuzata pe B1 TV, ca, in opinia sa, nu poate fi vorba despre redeschiderea scolilor din luna mai, dat fiind ca lupta cu.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Relaxarea se va face gradual. Se vor purta masti si manusi. Mall-urile raman inchise, competitiile sportive vor continua sa fie interzise

Romania este in carantina din cauza epidemiei de coronavirus pana la jumatatea lunii mai, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vorbeste de o prelungire a restrictiilor cel putin pentru o parte din.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa avem rabdare, chiar daca este la limita Mai avem vreo doua saptamani in care vom avea o crestere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, dupa ce a efectuat o vizita fulger si la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru a se asigura ca unitatea este pregatita sa faca fata crizei.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Urmeaza sa producem peste 2 milioane de comprimate de Plaquenil, medicament folosit in tratamentul pacientilor cu COVID-19

Romania va produce peste 2 milioane de doze de Plaquenil, medicament pe baza de hidroxiclorochina, folosit de obicei in tratamentul malariei, lupusului si poliartritei reumatoide, dar inclus, in tara noastra,.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita la Spitalul Judetean Vaslui: in acest moment sunt echipamente sanitare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectut sambata o vizita la SpitalulJudetean de Urgenta Vasluipentru a evaluafluxul pacientilor, echiparea personalului medical sidotarea.

Prima data avansata oficial pentru redeschiderea scolilor. Ministrul Sanatatii: Poate sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie, 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti seara ca scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie, o discutie pe aceasta urmand sa aiba miercuri cu ministrul Educatiei.

Nelu Tataru: Se primesc propuneri de la colegi, dar nu discutam despre o izolare a varstnicilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca la nivelul conducerii Ministerului nu s.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Cum a petrecut ministrul Sanatatii de Paste, in plina pandemie: Nu mai fusesem acasa, de mai mult de o luna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a povestit in prima zi de Paste, la Antena 3, ca si-a petrecut Sarbatorile Pascale acasa, in familie, in izolare, dupa mai mult de o luna in care nu si-a vazut sotia si copilul.

Nelu Tataru afirma ca nu ia in calcul izolarea persoanelor de peste 65 de ani in zone special amenajate, pentru a le feri de infectarea cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca autoritatile nu au luat in calcul o eventuala masura de mutare a varstnicilor in spatii amenajate de catre autoritati, pentru a le feri de infectarea cu coronavirus. Tataru a explicat ca una dintre variante este ca bolnavii care nu prezinta simptome, sau cei cu simptome usoare sa fie tinuti in zone tampon, departe de familii si de varstnici, pana cand testele lor vor arata ca nu mai au virusul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )