Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa avem rabdare, chiar daca este la limita Mai avem vreo doua saptamani in care vom avea o crestere a numarului de cazuri

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa avem rabdare, chiar daca este la limita Mai avem vreo doua saptamani in care vom avea o crestere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, dupa ce a efectuat o vizita fulger si la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru a se asigura ca unitatea este pregatita sa faca fata crizei. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Cum va petrece Pastele ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a marturisit, intr-un interviu exclusiv acordat Antrena 3, ca de Paste spera sa ajunga in sfarsit la familie, dupa cinci saptamani in care a fost prins cu sarcinile de la minister.

Ministrul Sanatatii: intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi COVID

Intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale de stat sau private, urmand ca alte doua unitati sanitare de campanie sa fie ridicate la Bacau, respectiv langa Timisoara, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita la Spitalul Judetean Vaslui: in acest moment sunt echipamente sanitare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectut sambata o vizita la SpitalulJudetean de Urgenta Vasluipentru a evaluafluxul pacientilor, echiparea personalului medical sidotarea.

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus.

Nelu Tataru: Nu s-a terminat! Oamenii trebuie sa ramana in izolare - inca putem avea decese!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca evolutia infectiei cu coronavirus e in plina ascensiune si ca nu e inca momentul sa ne relaxam.

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit acestuia, ar mai putea fi un varf al epidemiei de coronavirus in toamna, dar nu de amploarea celui de acum.

Ministrul Sanatatii anunta ca ar mai putea fi un varf al epidemiei in toamna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, ca trebuie sa ne obisnuim inca doua sezoane cu acest virus, pana cand va aparea un vaccin. O parte din populatie se va imuniza, o parte va trebuie sa continue sa respecte precautiile.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )