Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cum a petrecut ministrul Sanatatii de Paste, in plina pandemie: Nu mai fusesem acasa, de mai mult de o luna

Antena3 Antena3,
Cum a petrecut ministrul Sanatatii de Paste, in plina pandemie: Nu mai fusesem acasa, de mai mult de o luna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a povestit in prima zi de Paste, la Antena 3, ca si-a petrecut Sarbatorile Pascale acasa, in familie, in izolare, dupa mai mult de o luna in care nu si-a vazut sotia si copilul. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii anunta ca ar mai putea fi un varf al epidemiei in toamna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, ca trebuie sa ne obisnuim inca doua sezoane cu acest virus, pana cand va aparea un vaccin. O parte din populatie se va imuniza, o parte va trebuie sa continue sa respecte precautiile.

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

Angajat la casa de marcat, in plina pandemie de coronavirus: Traiesc cu teama ca orice client poate fi infectat

In plina pandemie de coronavirus, casierii scaneaza kilometri de produse si interactioneaza cu mii de clienti zilnic. Ca masuri de protejare a lor, patronii au instalat ecrane transparente intre casieri si clienti, dar riscul contaminarii ramane.

Ministrul Sanatatii: inca nu am urcat acea panta, mai avem vreo doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca Romania nu a ajuns inca la varful pandemiei si ca mai sunt doua saptamani grele, in care vor exista si decese.

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit acestuia, ar mai putea fi un varf al epidemiei de coronavirus in toamna, dar nu de amploarea celui de acum.

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Ministrul Sanatatii: intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi COVID

Intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale de stat sau private, urmand ca alte doua unitati sanitare de campanie sa fie ridicate la Bacau, respectiv langa Timisoara, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )