Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nu vom invinge pandemia in spitale, ci respectand regulile

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nu vom invinge pandemia in spitale, ci respectand regulile

Autoritatile sanitare au impus noi restrictii in Capitala si in zonele limitrofe,miercuri, in ziua in care a fost inregistrat un numar-record al infectarilor cu SARS-CoV-2. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a dezvaluit ca sistemul medical dispune de 1. 050 de paturi ATI, din care 612 sunt deja ocupate, iar Raed Arafat avertizeaza ca Romania este la un pas sa ajunga in situatia in care s-a aflat Italia la inceputul pandemiei. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a primit rezultat negativ la testul pentru COVID-19

Nelu Tataru a primit un rezultat negativ la testul pentru infectia cu noul coronavirus, a informat Ministerul Sanatatii in cursul serii de luni, informeaza Agerpres. Rezultatul testului RT-PCR pentru noul.

NELU TATARU: Suntem pe un trend ascendent

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si secretarul de stat Raed Arafat sustin, luni seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la finalul reuniunii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU). Nelu Tataru a anuntat ca pentru cetatenii care vin din tari cu indice mai ridicat de infectare cu noul coronavirus decat al tarii noastre se impun o serie de reguli.

NELU TATARU: in acest moment sunt locuri la ATI, dar sunt capacitati maxime care pot fi atinse

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, intrebat daca sunt suficiente locuri in prezent la terapie intensiva in Bucuresti, ca in acest moment sunt locuri, insa ar putea fi atinsa capacitatea maxima, de aceea trebuie reanalizata situatia privind terapie intensiva, terapie intermediara si terapie acuta, scrie News.

Ministrul Sanatatii, apel catre populatie in ziua celui mai grav bilant COVID: Trebuie sa gestionam impreuna acest moment de cumpana Sistemele medicale inca rezista, dar sa nu le fortam

In ziua celui mai grav bilat COVID -19 inregistrat de Romania de la debutul panademiei, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut un apel catre populatie sa respecte regulile, spunand ca suntem intr-un moment de cumpana si ca doar de noi depinde viitorul sanatatii acestei natiuni. Sistemele medicale inca rezista, dar recomandarea este sa nu le fortam, a afirmat Tataru.

Nelu Tataru, intrebat daca revenim la starea de urgenta: Acum nu avem aceasta perspectiva, dar haideti sa nu fortam un sistem sa vedem cat duce

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti seara ca, in acest moment, nu avem perspectiva revenirii la starea de urgenta sau la restrictiile drastice de la inceputul epidemiei de coronavirus. El a in.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, dupa ce locurile la ATI in Capitala au ajuns aproape de capacitatea maxima: Trebuie reanalizat tot ce inseamna terapie intensiva

Recorduri alarmante de decese si persoane internate la ATI, mari, anunta Grupul de Comunicare Strategica. in acest context, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca ca trebuie reanalizat tot ce.

Nelu Tataru: Unii dintre noi nu au realizat ca portul unei masti poate sa ne aduca o stare de liniste si nu in situatia de a purta masca unui aparat de respirat Noi reguli impuse de autoritati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, luni seara la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

Tataru si Arafat anunta noile masuri: Munca de acasa in localitatile cu numar mare de cazuri si fara pelerinaje religioase

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat Raed Arafat au anuntat noile masurisi restrictii in contextul cresterii numarului de cazuri de infectare cu coronavirus. Printre noile masuri se numara obligativitatea muncii de acasa in institutiile aflate in localitatile cu incidenta mai mare de 1,5 cazuri la mia de locuitori, interzicerea pelerinajelor religioase si intensificarea controalelor la agentii economici.

Ministrul Sanatatii: in acest moment, in depozite avem 4.000 de flacoane de Remdesivir. Nu trebuie sa vedem acest medicament ca pe elementul salvator. Nu avem un tratament specific pentru SARS-CoV-2

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania mai are, in acest moment, in depozite 4. 000 de flacoane de Remdesivir, unul dintre medicamentele incluse in schema de tratament pentru COVID-19. Tataru.

Ministrul Sanatatii, apel la parinti in plina pandemie de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face un apel la parinti sa colaboreze cu medicii pentru accelerarea vaccinarii copiilor, in cadrul Programului national de vaccinare. Cele mai multe sincope s-au inregistrat la vaccinarea copiilor de sase ani cu vaccinul tetraxim.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )