Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Sanatatii si-a dat demisia. Ce declaratii facuse Victor Costache ieri

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii si-a dat demisia. Ce declaratii facuse Victor Costache ieri

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a depus demisia din functia detinuta. Gestul sau vine dupa problemele aparute in contextul pandemiei de coronavirus. Ludovic Orban a confirmat demisia lui Costache si a precizat ca il propune la conducerea ministerului pe Nelu Tataru. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia, au declarat pentru HotNews. ro, surse oficiale. Demisia ministrului Sanatatii vine in plina criza a epidemiei de coronavirus, in care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale si testarea redusa in cazul COVID-19.

Motivul pentru care Victor Costache pleaca de la conducerea Ministerului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia. Secretarul de stat Nelu Tataru va prelua interimar conducerea

Ministrul Sanatati si-a dat demisia, potrivit unor surse politice.

ALERT Ministrul Sanatatii a demisionat

ACTUALIZARE -14:05 - Klaus Iohannis: Am luat act de demisia domnului Costache si am semnat numirea noului ministru. Domnul Tataru cunoaste situatia si trebuie sa ia urgent masurile necesare pentru combaterea raspandirii virusului. Va depune juramantul azi. --- *ACTUALIZARE - 12:05 - Dan Barna: Premierul s-a ferit sa spuna clar, cu subiect si predicat, de ce a fost schimbat ministrul sanatatii. E dator romanilor cu aceasta explicatie. --- *ACTUALIZARE - 10:30 - Ludovic Orban: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui Klaus Iohannis aceasta demisie pentru a putea sa se emita decret de revocare. Regret demisia domnului ministru, pe de alta parte o inteleg si ii multumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o. ii voi propune domnului presedinte pentru fiunctia de ministru al Sanatatii pe Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu vrem sa repetam greselile facute de Italia si Spania

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca a elaborat impreuna cu specialistii din minister un plan pentru a fi evitat contactul intre pacientii infectati cu COVID-19 si cei care nu sunt infectati cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii: Toata populatia Bucurestiului va fi testata pentru COVID-19

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru infectia cu noul coronavirus. Mai multe echipe de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals vor merge din u.

Testare coronavirus pentru toti cetatenii din Bucuresti - Ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri, ca toti bucurestenii ar putea fi testati pentru coronavirus, pe modelul folosit in Coreea de Sud. Testarea ar urma sa se faca cu echipe mobile.

Adevarul Live. Ministrul Sanatatii prezinta situatia privind pandemia de coronavirus. Nu este atat de patogen

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit, la Adevarul Live, despre ultimele raportari privind pandemia de coronavirus, masurile pe care le pregatesc autoritatile si cat de pregatita e Romania pentru trecerea la urmatoarea etapa.

Dan Barna: Premierul s-a ferit sa spuna clar, cu subiect si predicat, de ce a fost schimbat ministrul sanatatii. E dator romanilor cu aceasta explicatie

Liderul USR, Dan Barna, afirma joi, ca premierul Ludovic Orban s-a ferit sa spuna clar, cu subiect si predicat, de ce a fost schimbat ministrul Sanatatii. E dator romanilor cu aceasta explicatie, a spus Barna.

Ministrul Sanatatii: Toti bucurestenii vor fi testati pentru Covid-19. Mergem din usa in usa

Toti bucurestenii vor fi testati pentru Covid-19, a anuntat ministrul Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )