Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, in vizita la doua dintre victimele accidentului de pe DN2A: Sunt detubate, respira singure

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, in vizita la doua dintre victimele accidentului de pe DN2A: Sunt detubate, respira singure

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a mers luni la Spitalul Floreasca, in vizita la doua dintre victimele accidentului din Ialomita, urmand ca dupa-amiaza sa vada care este starea de sanatate a femeilor internate la Spitalul Bagdasar Arseni. continuă pe Adevărul

Imagini cu victimele accidentului din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident

Imagini cu victimele accidentului din zona localitatii Sfantu Gheorghe, Ialomita, si microbuzul, cu putin timp inainte de accident. Imagini cu victimele accidentului de sambata dimineata din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident Un accident grav de circulatie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni, s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Ultimele detalii despre starea pacientelor ranite in carnagiul din Ialomita. Ministrul Sanatatii le-a vizitat pe femei in spital

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, le-a vizitat luni pe cele sase victime ale accidentului care a avut loc la sfarsitul saptamanii injudetul Ialomita si care sunt internate la Spitalul Clinic de.

Locuitorii din comuna Munteni Buzau, gest emotionant pentru victimele accidentului din Ialomita

Carnagiul din Ialomnita a adus zeci de suflete zdrobite de tristete. Azi, 10 persoane si-au gasit sfarsitul in drum spre locul de munca. Nevinovati si fara nicio sansa, asa au murit cele zece persoane care erau transportate la magazinele Mega Image din Bucuresti. Ce au decis sa faca locuitorii comunelor de unde acestea proveneau? Gestul .

Ministrul Sanatatii analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat luni ca se analizeaza in continuare lista celor 172 de.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Se analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat luni ca se analizeaza in continuare lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului timp de sase luni. Ea a precizat ca ordinul privind.

Ministrul Sanatatii, despre motiunea de cenzura: Am convingerea ca nu va trece

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca are convingerea ca motiunea de cenzura, care va fi dezbatuta joi in Parlament, nu va trece. Eu cred ca nu va trece, dar vom vedea. Eu cred ca in.

Slujba de pomenire pentru victimele accidentului petrecut pe soseaua Urziceni si ajutoare de la Primarie pentru rude

Enoriasii, alaturi de preotul paroh Viorel Geanta de la Parohia Munteni Buzau 2, sunt solidari cu familiile indurerate. Pe clopotnita de la intrare in sfanta biserica a fost pus doliu, in memoria celor 9 persoane care au decedat in cumplitul accident de pe DN2A.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )