Libnet.ro
UNICEF

20:15

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt este stationara. Sotia va pleca in Belgia

Hotnews Hotnews,
 Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt este stationara. Sotia va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Este intubat, stabil, sub tratament specific

Ministerul Sanatatii a transmis, vineri seara, ca medicul Ioan Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt in timp ce incerca sa salveze pacienti si aflat acum intr-un spital din Belgia, este intubat, stabil si urmeaza un tratament specific.

Sotia medicului ranit la Piatra Neamt va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationa.

Ministerul Sanatatii, noi date despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Catalin Denciu este intubat, stabil si primeste tratament specific

Medicul Catalin Denciu, internat intr-un spital din Belgia, dupa ce a suferit arsuri grave in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt, incercand sa-si slaveze pacientii din salonul.

A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Inca un pacient transferat de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de sambata, a murit, joi, la Spitalul de la Letcani, transmite Mediafax.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat ministrul sanatatii Nelu Tataru. Bilantul tragediei de saptamana trecuta ajunge astfel la 14 victime.

Medicul-erou de la Piatra Neamt ar putea fi detubat si operat saptamana viitoare

Starea medicului Ioan Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute, este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Noi informatii despre starea medicului grav ranit in incendiul de la spitalul din Neamt

Medicul Catalin Denciu, care a suferit arsuri grave in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si care este spitalizat in Belgia, e in continuare intubat, conform Ministerului Sanatatii.

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI. Mare respect!

Medicul-erou care a sarit in foc la spitalul de la Piatra Neamt, Ioan Catalin Denciu, nu mai avea timp sa ajunga pe acasa. in luna octombrie, acesta a petrecut aproape o saptamana la ATI. Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI Medicul care a sarit in foc .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2893 seconds )