Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noi informatii despre starea medicului grav ranit in incendiul de la spitalul din Neamt

Hotnews Hotnews,
 Noi informatii despre starea medicului grav ranit in incendiul de la spitalul din Neamt

Medicul Catalin Denciu, care a suferit arsuri grave in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si care este spitalizat in Belgia, e in continuare intubat, conform Ministerului Sanatatii. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a socat showbizul. Starea cantaretului internat in spital insa s-a ameliorat in ultimele ore. Colegul sau de trupa, Viorel Sipos, a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro ca acesta se simte mai bine dupa ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasma de care avea neaparat .

Radu Tincu, despre cazul medicului erou Catalin Denciu: Imunitatea, dupa infectare, se pare ca nu dureaza. Cel mai probabil va fi vorba de o forma usoara de SARS-CoV-2 (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre situatia medicului erou Catalin Denciu, care este in prezent internat in Belgia si care a fost depistat cu COVID-19 pentru a doua oara in.

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

Alina Denciu, sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: I-am interzis lui Tataru sa mai dea informatii despre Catalin

Alina Denciu, sotia medicului-erou din Piatra Neamt, sustine ca i-a interzis ministrului sanatatii sa mai ofere informatiidespre Catalin Denciu, dupa ce a spus, la Digi 24, ca testul Covid a iesit po.

Orban: Nu exista nicio discutie despre starea de urgenta. Pana la o reducere semnificativa a imbolnavirilor zilnice, invatamantul se desfasoara online

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu se pune problema unei reintroduceri a starii de urgenta, explicand ca starea de alerta ofera autoritatilor instrumente pentru gestionarea crizei sanitare. El sustine ca invatamantul se va desfasura in continuare in sistem online atata timp cat nu se constata o reducere semnificativa a numarului de imbolnaviri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )