Libnet.ro
UNICEF

14:45

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Ministrul Sanatatii: intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi COVID

Intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale de stat sau private, urmand ca alte doua unitati sanitare de campanie sa fie ridicate la Bacau, respectiv langa Timisoara, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Cum va petrece Pastele ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a marturisit, intr-un interviu exclusiv acordat Antrena 3, ca de Paste spera sa ajunga in sfarsit la familie, dupa cinci saptamani in care a fost prins cu sarcinile de la minister.

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Potrivit acestuia, ar mai putea fi un varf al epidemiei de coronavirus in toamna, dar nu de amploarea celui de acum.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, va efectua o vizita la Focsani si Galati, unde criza COVID-19 a scapat de sub control

Minsitrul Sanatatii este asteptat sa soseasca luni la Focsani si Galati pentru a analiza situatia spitalelor afectate de infectiile cu COVID-19 in randul cadrelor medicale. Potrivit unui comunicat al.

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus.

Ministrul Sanatatii, avertisment in contextul acordului MAI-BOR: Putem avea crestere de cazuri COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aratat ingrijorat de acordul MAI-BOR si a spus ca el a militat in continuare pentru continuarea izolarii si pentru mentinerea distantarii sociale.

MINISTRUL SANATATII: Vom duce si la Focsani o conducere militara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge luni la Focsani, unde 25 de cadre medicale de la spitalul judetean sunt infectate cu coronavirus, iar managerul, la randul sau depistat pozitiv, este in conflict cu ministerul.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii: O eventuala relaxare a restrictiilor, dupa 15-20 mai sau 1 iunie

In cotextul pandemiei de coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca o eventuala relaxare a masurilor ar putea avea loc dupa 15-20 mai sau chiar 1 iunie. Acesta a mai adaugat, luni, la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )