Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul Sanatatii verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Constanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus. Ministrul verifica circuitele, stocul de echipamente si medicamente si sta de vorba cu personalul medical. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii a anuntat cand scapam de Coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10. 000 de cazu.

Managerul Spitalului Clinic Judetean Mures, suspendat pentru lipsa de masuri in tratarea pacientilor cu coronavirus si protectia cadrelor medicale

Managerul Spitalului Clinic Judetean Mures, Ovidiu Girbovan, a fost suspendat din functie printr-un ordin al prefectului judetului, pentru ca ar fi tergiversat amenajarea spatiilor pentru tratamentul bolnavilor infectati cu Covid-19, nu ar fi facut repartitia cadrelor medicale si nu ar fi luat masuri pentru a asigura echipamente si materiale de protectie a cadrelor medicale.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii: La nivel national, avem medicatia necesara tratarii pacientilor fara discontinuitate. Am primit 1.080.000 de doze de hidroxiclorochina, medicamente pentru tratamentul a peste 45.000 de pacienti (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, vineri, ca, in acest moment in Romania exista medicamentele necesare pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, precizand ca Ministerul.

Nelu Tataru s-a dus in focarul de la Constanta: Ce verificari face ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele impl.

Cate ventilatoare mecanice au spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii: 200 ar trebui sa vina in urmatoarele trei saptamani

Romania are in acest moment 1. 600 de ventilatoare mecanice pe paturile de Terapie Intensiva necesare in cazurile grave de coronavirus. Alte 200 ar urma sa vina in urmatoarele trei saptamani, in urma unei achizitii a Oficiului pentru Achizitii Publice. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment aparatele sunt suficiente.

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de COVID-19: Suceava, Arad si Deva

In contextul epidemiei cu noul coronavirus, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a tinut o conferinta de presa in care a aratat, printre altele, ca avem trei focare de infectie, ca vor face cate 1. 000 de angajari la directiile de sanatate publica si serviciile de ambulanta si ca au fost demarate investitiile in spitalele de suport pentru ca acestea sa fie pregatite sa primesca bolnavi de COVID-19.

UPDATE Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am ales un posibil focar pentru ca nu vreau sa mai avem ce am avut la Suceava. Suceava este un focar pierdut de sub control

Ministrul Sanatatii se afla la Constanta. Oficialul a vizitat Spitalul de Boli Infectioase si urmeaza sa mearga la spatiile de carantina si Spitalul Judetean din Constanta.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Constanta si Brasov, noi focare de coronavirus

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, in aceasta seara, la Antena 3, ca doua orase din Romania, respectiv Brasov si Constanta, ar putea deveni, in foarte scurt timp, focare de coronavirus.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Avem trei focare de infectie cu COVID-19, la Suceava, Arad, Deva. Mai angajam 1.000 de persoane la DSP si 1.000 la ambulanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, in cadrul unui bilant prezentat la Palatul Victoria, pe fondul pandemiei de coronavirus, ca sistemul medical se confrunta cu o situatie fara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )