Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns in Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de Stat Ionel Oprea au ajuns la Suceava pentru a gestiona situatia grava de la Spitalul Judetean.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in inspectie la spitalul din Arad, in plina epidemie de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns la Arad, miercuri dupa-amiaza. Nelu Tataru a mersin inspectie la spitalul unde au murit sapte persoanedin cauza Covid-19.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Avem trei focare de infectie cu COVID-19, la Suceava, Arad, Deva. Mai angajam 1.000 de persoane la DSP si 1.000 la ambulanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, in cadrul unui bilant prezentat la Palatul Victoria, pe fondul pandemiei de coronavirus, ca sistemul medical se confrunta cu o situatie fara.

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de infectie: Suceava, Arad, Deva La Suceava, maine va incepe testarea pentru tot personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca in acest moment in Romania exista trei focare de infectie cu coronavirus. Este vorba de Suceava, Arad si Deva.

Conducerea Spitalului de Urgenta Suceava, preluata de medici militari. Tataru: E aproape imposibil sa demisioneze. Managementul anterior nu a corespuns, desi erau echipamente (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca noua conducere a Spitalului Judetean Suceava este formata din medici militari. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat pentru B1.

Ministrul Sanatatii: La Suceava e degringolada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi seara, la Antena 3, ca la Suceava e degringolada.

Nelu Tataru: Maine incepe testarea pentru tot personalul medical din Spitalul Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca sambata va incepe testarea pentru tot personalul medi.

Nelu Tataru, testat negativ pentru Covid-19 dupa ce un secretar de stat din Ministerul Sanatatii s-a infectat cu coronavirusul - UPDATE

Ministrului Nelu Tataru i-a fost facut sambata dimineata un nou test pentru Covid-19, in conditiile in care un director din Ministerul Sanatatii a fost depistat pozitiv cu coronavirus, informeaza MS. 46 Tataru, a anuntat, ulterior, ca rezultatul sau la testul pentru COVID-19 este negativ.

Afirmatia surprinzatoare a lui Mircea Badea cu privire la noul ministru al Sanatatii: O sa ii fac mult rau lui Nelu Tataru

Prezentatorul TV Mircea Badea a comentat aseara actiunile lui Nelu Tataru, dupa ce noul ministru al Sanatatii a fost invitat la Antena 3. Mircea Badea spune ca o sa-i faca mult rau lui Nelu Tataru.

Mircea Badea, despre ministrul Sanatatii: Nelu Tataru e genul care se duce acolo, nu o arde prin birou si da indicatii

Imi place de Nelu Tataru, a spus Mircea Badea la Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )