Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Medicii de familie vor primi minim 30 de lei pentru fiecare pacient vaccinat

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Medicii de familie vor primi minim 30 de lei pentru fiecare pacient vaccinat

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Vlad Voiculescu, Ministrul Sanatatii a declarat, vineri ca exista si o forma de remunerare pentru medicii de familie, pe care ii considera cei mai importanti vectori de comunicare si de convingere a romanilor in perioada urmatoare. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Romania va fi afectata de scaderea livrarilor de vaccin anuntate de Pfizer in Europa

Vlad Voiculescu a afirmat, vineri dupa-amiaza, intrebat daca tara noastra va fi afectata de faptul ca Pfizer a anuntat o scadere a livrarii vaccinului anti-COVID in Europa, ca sigur Romania va fi afectata, insa campania de imunizare poate continua pentru ca exista o rezerva care sa asigure rapelul de aproximativ 100. 000 de vaccinuri si statul nostru va mai primi si alte doze.

VOICULESCU: Medicii de familie primesc cel putin 30 de lei per pacient in campania pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca medicii de familie vor fi platiti cu cel putin 30 de lei pentru fiecare pacient pe care il programeaza pentru vaccinarea anti-COVID, cei imunizati urmand sa fie supravegheati de medicul de familie si ulterior.

VLAD VOICULESCU: Este necesar ca mecanismele de plata pentru personalul vaccinator sa fie clare si bine comunicate

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca va fi stabilit un mecanism de plata pentru personalul medical implicat in vaccinarea populatiei, relateaza Agerpres.

VLAD VOICULESCU, DESPRE CAMPANIA DE VACCINARE: Sunt inca lectii de invatat

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, ieri, referitor la vaccinarea anti-COVID-19 ca autoritatile implicate mai au multe lectii de invatat, afirmand ca trebuie imbunatatita printre altele si campania de comunicare, relateaza Agerpres.

Ministrul Sanatatii anunta sumele pe care personalul medical le va primi pentru vaccinarile din etapa a doua

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat vineri, ca personalul medical din spitale si medicii de familie vor primi o plata suplimentara pentru efortul depus peste program, in etapa a doua de vaccinare care a demarat astazi 15 ianuarie.

Ministrul sanatatii a recunoscut ca in toamna si-a luat vaccin antigripal pe pile

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a marturisit joi seara, intr-o emisiune la TVR, ca in toamna a.

Vlad Voiculescu: Ne bazam pe medicii de familie sa ii informeze si sa ii programeze pe pacienti, cea mai buna informatie despre vaccin o iei de la un medic pe care il cunosti

Campania de vaccinare va fi decontata de Guvern, Ordonanta de Urgenta privind infiintarea centrelor de vaccinare fiind adoptata in sedinta de Guvern de astazi, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul sedintei Executivului. Vlad Voiculescu mai spune ca se bazeaza pe medicii de familie pentru ca in perioada urmatoare sa isi informeze pacientii despre vaccin si sa ii programeze la vaccinare, iar acestia vor fi remunerati suplimentar pentru aceasta munca suplimentara.

Vlad Voiculescu, noi masuri pentru redeschiderea scolilor: Vaccinarea personalului din invatamant Daca un copil dintr-o clasa va fi depistat pozitiv, atunci toti copiii din clasa vor fi testati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a explicat, dupa Sedinta de Guvern de vineri, 15 ianuarie ce masuri vor fi luate pentru redeschiderea scolilor si revenirea elevilor fizic in salile de clasa. Testarea.

Ministrul Sanatatii: Nu totul a mers perfect in etapa I de vaccinare. Campania de comunicare poate fi imbunatatita Vlad Voiculescu spune ca pana acum s-au irosit foarte, foarte putine doze de vaccin (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a vorbit marti seara, intr-o interventie pe B1 TV, despre a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare, despre care spune ca va fi mult mai complexa decat prima, din.

Ministrul Sanatatii nu exclude o devansare a etapei a treia de vaccinare si nici posibilitatea ca vaccinarile sa se faca inclusiv in timpul noptii: Platforma de programare nu a functionat la inceputul etapei a doua de imunizare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu este exclus ca vaccinarile sa se desfasoare, in Romania, si in timpul noptii, daca vor fi foarte multe persoane programate si vor exista dozele de ser.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )