Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Teodorovici raspunde acuzatiilor din Europa privind banii pentru romi

România Liberă România Liberă,
Ministrul Teodorovici raspunde acuzatiilor din Europa privind banii pentru romi

Criza economica a alimentat discursurile populiste si xenofobe in unele state membre, iar acest lucru afecteaza anumite populatii, precum roma, se arata intr-o scrisoare transmisa marti de Eugen Teodorovici unui secretar de stat din Suedia si comisarilor europeni Johannes Hahn si Laszlo Andor. continuă pe România Liberă

Pentagon: SUA ar putea modifica dispozitivul militar din Europa din cauza actiunilor Rusiei

Statele Unite ar putea modifica dispozitivul militar american din Europa din cauza actiunilor Rusiei in Ucraina, avertizeaza un oficial de la Pentagon, potrivit Mediafax.

SUA ar putea modifica dispozitivul militar din Europa, din cauza actiunilor Rusiei

Statele Unite ar putea modifica dispozitivul militar american din Europa, din cauza actiunilor Rusiei in Ucraina, a declarat un oficial din cadrul Departamentului american al Apararii, potrivit AFP, citata de.

Ministrul Teodorovici: Ministrul suedez Brigitta Ohlsson a aruncat Romaniei un pumn in gura, in chestiunea romilor. Romania este interesata in cooperare bilaterala si europeana

Ministrul roman al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a acuzat-o marti pe Brigitta Ohlsson, ministrul Afacerilor Europene al Suediei, ca a aruncat Romaniei un pumn in gura prin declaratia ei privind un presupus refuz al partii romane de a primi asistenta externa in derularea programelor finantate din fonduri europene pentru sprijinirea romilor din Romania.

Parcul auto a imbatranit in Marea Britanie, una dintre cele mai avansate piete auto din Europa

Parcul auto din Marea Britanie a ajuns la 32 milioane unitati in 2013, in crestere cu 1,3% cea mai mare rata de crestere din ultimii zece ani, reiese din datele Organizatiei Constructorilor si Vanzatorilor de Autovehicule SMMT / Society of Motor Manufacturers and Traders). Ciferele arata ca in Regat parcul auto a imbatranit cu un an, fata de situatia de acum zece ani, iar vechimea medie a unei masini a ajuns la 7,7 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )