Libnet.ro
UNICEF

18:31

Atac armat in Washington. Mai multe persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Atac armat in Washington. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, anunta televiziunile americane, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Atac armat in Washington: trei persoane au fost ucise

Cel putin trei persoane au fost ucise sambata intr-un atac armat comis in incinta unui centru comercial situat la periferia din nordul capitalei americane, Washington, a anuntat politia locala intr-un mesaj postat pe contul de Twitter, relateaza AFP.

Mai multe persoane ramase inzapezite pe drumuri judetene din Braila au fost salvate dintre nameti

Mai multe persoane care au ramas inzapezite pe drumuri judetene din Braila, in localitatile Bordei Verde, Filipesti si Sutesti, au fost scoase din nameti, scrie Mediafax. in prezent, acestea sunt in conditii de siguranta, in timp ce mai multe drumuri judetene au fost inchise preventiv de catre autoritati.

ATAC ARMAT la periferia Washingtonului. TREI morti si mai multi raniti.

Trei oameni au murit si mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, conform CNN. Potrivit politiei comitatului Howard, in Maryland est), trei decese au fost) confirmate in urma unui atac armat, comis in centrul comerical Colombia, situat intre Washington si Baltimore, informeaza Mediafax. Politia mai anunta pe contul de Twitter, ca trupul unei persoane decedate zacea langa o .

Atac armat in Washington: Trei persoane au fost ucise

Mai multe persoane au fost ranite, sambata, intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia de nord a capitalei Washington, relateaza AFP. Politia locala a confirmat pentru sursa citata.

Falsi inspectori cautati de politisti dupa ce au inselat mai multe persoane

Dupa metoda accidentul, escrocii au ajuns sa se folosesc de numele unor functionari din cadrul Primariei Craiova, ca sa pacaleasca oamenii.

Trei oameni au murit, in urma unui atac armat in Washington

Cel putin trei oameni au murit sambata in urma unui atac armat comis in incinta unui centru comercial situat la periferia din nordul capitalei americane, Washington, a anuntat politia locala intr-un mesaj.

Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe Autostrada A1.

Zece autovehicule - opt autoturisme si doua TIR-uri - au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier produs pe autostrada A1, doua persoane fiind ranite si preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanta si SMURD. Conform datelor furnizate de catre reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, accidentul s-a produs la kilometrul 52 al autostrazii A1, pe sensul de mers Bucuresti - Pitesti. Zece autovehicule, intre care opt autoturisme si doua .

Ninsori puternice in Ungaria: Mai multe drumuri au fost blocate din cauza producerii unor accidente

Ninsorile puternice au blocat drumurile don vestul si sudul Ungariei, unde s-au produs mai multe accidente, informeaza MTI. Traficul rutier a fost restrictionat pe mai multe segmente ale autostrazii M7, dar si.

Aeroportul Otopeni sub viscol: mai multe zboruri au fost anulate sau amanate

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute, potrivit site-ului aeroportului.

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )