Libnet.ro
UNICEF

15:45

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Cautam cele mai bune solutii pentru CFR Marfa. Va fi greu, dar nu imposibil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Cautam cele mai bune solutii pentru CFR Marfa. Va fi greu, dar nu imposibil

Ministrului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a transmis ca este greu de gasit o solutie in cazul problemelor pe care le are compania de stat CFR Marfa, dar nu imposibil. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor: Cautam cele mai bune solutii pentru CFR Marfa. Va fi greu, dar nu imposibil

Ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca este greu, dar nu imposibil sa fie gasita o solutie in cazul problemelor pe care le are compania de stat CFR Marfa.

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Samsung continua sa fie lider absolut in piata globala de mobile. De Black Friday la eMAG gasesti la reducere unele dintre cele mai bune telefoane ale sud coreenilor sub pragul psihologic de.

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune preturi

Pe tot parcursul anului, SensoDays iti aduce mii de produse Home Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poti bucura de aceste produse de 5* la pret de 3*.

Cele mai bune glume cu Viorica Dancila urmarind meciul tricolorilor: Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut FOTO

O fotografie cu fostul premier Viorica Dancila in timp ce priveste meciul de fotbal Romania - Suedia, de vineri seara, alaturi de colegi din PSD, s-a viralizat, ajungand prilej de glume pentru romani.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

eMAG Black Friday 2019. Cuptoare ca sa gatesti cele mai bune sarmale si fripturi de Craciun

EMAG Black Friday 2019 cuptoare incorporabile. A inceput valul 2 din Vinerea Neagra, iar emag. ro are oferte de zile mari la cuptoare, aragaze si cuptoare cu microunde.

Cele mai intinse si cele mai mici orase din Romania. Cati oameni traiesc in localitati de sute de kilometri patrati

Orase mici din Romania ca numar al populatiei sunt, in schimb, printre cele mai mari din punct de vedere a suprafetei. Cea mai intinsa localitate urbana are doar ceva mai mult de 5. 000 de locuitori.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Black Friday 2019 - eMAG, Altex, EvoMAG, Flanco. Ce oferte si reduceri au promis cele mai mari magazineAu fost probleme mari la procesarea platii cu cardul1.000 de telefoane s-au vandut in primele 28 de secunde la eMAG

In cateva magazine Black Friday a inceput la final de octombrie sau la 1 noiembrie, altele au deschis Vinerea Neagra miercuri, pe 13, iar cateva magazine tin evenimentuil exact vineri si doar 24 de ore. UPDATE Magazinele fizice au deschis la 7, iar eMAG a inceput la 7. 24, mai tarziu ca in alti ani. Multi cumparatori au avut surpriza sa vada ca nu pot efectua plata cu cardul, iar procesatorul de plati PayU a explicat ca a limitat numarul de plati acceptate, fiindca platforma risca sa nu faca fata. Cele 1. 000 de telefoane Samsung Galaxy A10 la 200 de lei s-au dat in doar 28 de secunde pe eMAG. HotNews. ro a facut LIVE TEXT cu cele mai importante momente ale zilei.

Elena Basescu are trei copii superbi! Iata cele mai recente fotografii!

Elena Basescu se poate declara o femeie implinita, intrucat are 3 copii absolut superbi. Iata aici cateva dintre cele mai recente fotografii cu cei mici! .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )