Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, mesaj ferm pentru constructorii care nu-si fac treaba: isi iau laptop-utile si mapele cu care au venit in Romania si se duc la ei

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, mesaj ferm pentru constructorii care nu-si fac treaba: isi iau laptop-utile si mapele cu care au venit in Romania si se duc la ei

Marti, 23 aprilie 2019, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, au efectuat o vizita de lucru pentru a verifica stadiul lucrarilor la obiectivele de investitii de. continuă pe Antena3

Razvan Cuc: Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii va fi refacut pana la 15 mai

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, la Iasi, ca in urmatoarele trei saptamani va fi refacut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga Modova de Transilvania, transmite Mediafax.

Razvan Cuc: Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii va fi refacut

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, sambata, la Iasi, ca in urmatoarele trei saptamani va fi desemnat castigatorul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga Modova de Transilvania, transmite Mediafax.

RAZVAN CUC: Vom rezilia contracte daca nu se mobilizeaza constructorii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a avertizat astazi, la Targu Jiu, ca va rezilia contractele constructorilor care nu se mobilizeaza pentru lucrarile pe care le au, dar si pentru ca acestia sa nu isi mai bata joc de subcontractorii romani care isi fac treaba, dar nu isi primesc banii.

Ministrul Razvan Cuc, anunt despre Autostrada Unirii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dat asigurari, sambata, la Iasi, ca in aproximativ trei saptamani va fi refacut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leaga estul de vestul tarii,.

Ministrul Transporturilor, noi amenintari: Vom rezilia contracte

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a avertizat duminica, la Targu Jiu, ca va rezilia contractele constructorilor care nu se mobilizeaza pentru lucrarile pe care le au, dar si pentru ca acestia sa nu isi ma.

Ministrul Transporturilor spune ca Ministerul Justitiei a blocat ordonanta pe achizitii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, la Targu Jiu, ca institutia pe care o conduce a primit de la Ministerul Justitiei 17 pagini de observatii privind ordonanta pe achizitii, printre recomandari fiind si cea de obtinere a unui aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Ministrul Transporturilor spune ca Ministerul Justitiei a blocat ordonanta pe achizitii

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, la Targu Jiu, ca institutia pe care o conduce a primit de la Ministerul Justitiei 17 pagini de observatii privind ordonanta pe achizitii, printre recomandari fiind si cea de obtinere a unui aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), relateaza Agerpres.

Ministrul Transporturilor vine cu o veste proasta pentru romani: Autostrada Soarelui intrain reparatii in plin sezon estival

Veste proasta cu doualuni inainte de vacanta de vara. Autostrada Soarelui intrain reparatii in plin sezon estival. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Razvan.

Cuc ameninta constructorii straini cu rezilierea contractelor: Smecheri care vor bani nemunciti

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a avertizat duminica pe constructorii straini care nu se mobilizeaza pentru lucrarile pe care le au ca le va rezilia contractele. Acelasi lucru se va intampla si pentru ca ei sa nu isi mai bata joc de subcontractorii romani care isi fac treaba, dar nu isi primesc banii.

Ministrul Transporturilor il critica pe Ciolos si se arde: L-am trimis sa cante prin copaci

In opinia lui Razvan Cuc, lipsa auostrazilor din Romania se datoreaza guvernarii de aproximativ un an a lui Dacian Ciolos. Nu a durat insa mult pana cand PSD-istul si-a luat replica de la fostul premier. Ministrul Transportul este un membru PSD care a petrecut mai mult timp gasind scuze pentru lipsa infrastructurii din tara, decat [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )