Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Transporturilor s-a intalnit cu mai multi primari din N-V tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Transporturilor s-a intalnit cu mai multi primari din N-V tarii

Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a efectuat astazi, 06. 2016, o vizita de lucru in zona judetului Bihor, impreuna cu directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), Catalin Homor. Ministrul s-a intalnit cu primarii mai multor localitati din zona precum Stei si Alesd), cu primarii Municipiilor Oradea si Satu Mare, dar si cu o serie de constructori, pentru a discuta demararea proiectelor din nord - vestul tarii, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor vrea sa faca o linie de tren usor intre Bucuresti si Otopeni, care sa fie gata inainte de finalizarea Magistralei 6 de metrou

Ministerul Transporturilor are in plan construirea unei linii de tren usor, de suprafata, intre Bucuresti si aeroportul Henri Coanda din Otopeni, care sa fie gata inainte de finalizarea Magistralei de metrou, estimata in 2021, in conditiile in care Bucurestiul va gazdui in 2020 patru meciuri la Campionatul European de Fotbal, a declarat Sorin Buse, ministrul Transporturilor, in cadrul unei dezbateri online.

CERSETOARE ROMANCE, sub acoperire in Franta. Femeile se dau drept REFUGIATE DIN SIRIA pentru a castiga si mai multi bani (VIDEO)

Mai multi cersetori romani se dau drept refugiati sirieni in Franta pentru a castiga mai multi bani, profitand de drama acestora. Femeile poarta imbracaminte asemanatoare cu cea.

Confruntari intre fortele de ordine si protestatari in Polonia. Mai multi politisti au fot raniti

In urma protestelor din Paris ca urmare a proiectului legislativ prin care se urmareste interzicerea avortului, mai multi politisti au fost raniti, iar 7 persoane au fost arestate.

Transilvania atrage tot mai multi investitori germani. Doua lucruri ii determina sa deschida tot mai multe fabrici care ofera mii de locuri de munca

Companiile germane sunt interesate sa investeasca in industria chimica, in conditiile in care aceasta activitate devine tot mai putin rentabila in Germania din cauza cresterii preturilor la energie.

Haos intr-un restaurant din Florida: Mai multi adulti s-au luat la bataie in timpul unei petreceri pentru copii (VIDEO)

Bataie in toata regula intr-un restaurant din statul american Florida. Mai multe persoane au inceput sa-si imparta pumni si picioare in timpul petrecerii organizate cu ocazia zilei de.

Statistica: Dam mai multi bani pe mancare decat vecinii nostri

Alimentele sunt mai scumpe in Romania decat in tari precum Polonia sau Bulgaria, chiar si dupa reducerea TVA de la 24% la 9%, insa comparativ cu tarile din vestul Europei stam bine,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )