Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Virgil Popescu a emis ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta

B1 B1,
Ministrul Virgil Popescu a emis ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a emis Ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta CSU). Prin. continuă pe B1

Cum arata certificatele de situatie urgenta pentru firmele afectate de coronavirus

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a emis Ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta CSU). Certificatele de situatie de urgenta sunt de doua tipuri, unul albastru, iar celalalt galben. Vezi cum arata.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am gasit o companie care va produce masti de protectie. Vom avea 15 milioane pe luna

Ministrul Economieia venit cu o veste buna pentru romani. Virgil Popescu sustine ca a gasit o companie privata care va incepe de saptamana viitoare sa produca masti de protectie.

Romarm va produce echipamente medicale. Virgil Popescu: Granturi pentru 325 de companii care vor sa produca materiale sanitare

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca Romarm a primit aprobare pentru fabricarea de echipamente sanitare, de masti si combinezoane, astfel incat sa ramana in productia strategica a Romaniei, po.

Virgil Popescu: Urmeaza un nou set de masuri economice. Pierderile vor fi mari

Virgil Popescu, ministrul Economiei a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice, avand in vedere ca pandemia va aduce pierderi mari, motiv pentru care trebuie gandita o strategie de relaxare pentru firme.

Virgil Popescu anunta ca va incepe de saptamana viitoare prima productie de masti

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca prima mare companie privata va incepe de saptamana viitoare prima productie de masti, urmand sa realizeze 150. 000 pe zi si aproximativ 4 milioane pe luna, iar din 15 aprilie va produce 500. 000 de masti pe zi FFP2 si 100. 000 de masti FFP3.

Prefectul de Dambovita a emis ordinul privind incetarea mandatului primarului comunei Aninoasa

Prefectul Judetului Dambovita a emis ordinul privind constatarea incetarii de drept a mandatului primarului comunei Aninoasa, Constantin Maricescu.

Solutia de la Google prin care te tine aproape de arta si pe perioada carantinei

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile de calatorie ale multor persoane. Dar Google vine cu aplicatia prin care vrea sa nu simti distanta fata de lucrarile artistice la care aveai.

PSD a depus un proiect prin care e amanata plata chiriei pentru persoane fizice si firme pe perioada starii de urgenta

Parlamentarii PSD au depus un proiect prin care solicita amanarea platii chiriei pentru persoanele fizice, dar si pentru firme in perioada starii de urgenta.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Ce trebuie sa faca un angajator pentru a beneficia de acoperirea somajului tehnic pentru angajati. Care este procedura

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza deopotriva angajatii si angajatorii. Ramase fara activitate, tot mai multe firme cauta masuri pentru a putea face fata dezechilibrului economic in aceasta perioada. Pentru multi dintre angajatorii care si-au trimis acasa salariatii, somajul tehnic reprezinta o varianta. Dar, ajung banii pentru toata lumea? Cum poti beneficia de somaj .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )