Libnet.ro
UNICEF

23:01

Minora din Capitala care a sunat la Telefonul Copilului a povestit de ce voia sa se sinucida. Tragedia prin care a trecut in ultimii sase ani

Adevărul Adevărul,
Minora din Capitala care a sunat la Telefonul Copilului a povestit de ce voia sa se sinucida. Tragedia prin care a trecut in ultimii sase ani

Copila de 17 ani care care a sunat la Telefonul Copilului si a anuntat ca vrea sa se sinucida a trecut printr-o adevarata drama in ultimii sase ani. Fata i-a povestit psihologului de la asociatie ca a fost victima unui abuz sexual in ultimii ani si acesta este motivul pentru care dorea sa-si ia viata. continuă pe Adevărul

Povestea fetei care a sunat la Telefonul Copilului si a spus ca se sinucide. Ea este victima, asa cum afirma, a abuzului sexual din partea tatalui vitreg, dar nimeni nu a crezut-o

Directorul executiv al Asociatiei Telefonul Copilului a precizat ca minora din Capitala care i-a apelat a anuntat ca se sinucide si nu vrea sa moara singura, ea explicand ca recurge la acest gest deoarece ar fi fost abuzata sexual de tatal vitreg si nimeni nu a crezut-o, nici macar psihologul.

O fata de 17 ani a sunat la Telefonul Copilului si a spus ca vrea sa moara. Cum au gasit-o politistii in 45 de minute

O adolescenta de 17 ani din Bucuresti a sunat, joi seara, la Telefonul Copilului si i-a spus operatorului ca vrea sa moara si ca are motive sa se sinucida. Din acest moment a inceput o operatiune contracronometru pentru gasirea fetei care nu a spus unde se afla.

O minora din Tulcea care venise la munca in Eforie Nord a disparut. Daca ati vazut-o, anuntati Politia!

Politistii au fost sesizati cu privire la disparitiaAndreei Paula ROSCA, in varsta de 16 ani, din comuna Beidaud, judetul Tulcea. La data de 1 iulie a. c. minora a venit in statiunea Eforie Nord, apoi.

O adolescenta din Capitala, la un pas de sinucidere. Cum au reusit politistii sa previna o tragedie

O adolescenta care a sunat la Asociatia Telefonul Copilului amenintand ca se sinucide a fost gasita de politistii din Bucuresti in 45 de minute de la apel, in prezent ea aflandu-se la spital.

O minora a anuntat Telefonul Copilului ca vrea sa moara

O minora a sunat, joi noapte, la Telefonul Copilului si a discutat cu psihologul caruia i-a spus ca .

Rasturnare de situatie in cazul tinerei de 17 ani din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aseara. Adevarul grotesc a iesit acum la iveala. Nimeni nu a vrut sa o creada!

Apar noi informatii in cazul tinereide 17ani care a sunat joi seara la Asociatia Telefonul Copilului si a anuntat ca vrea sa se sinucida. Politistii au reusit sa o localizeze in timp record si.

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care .

Trafic rutier restrictionat pe mai multe artere din Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat vineri pe mai multe strazi din Capitala avand in vedere organiza.

Viorica Dancila, anunt pentru angajatii din ministere care nu si-au primit salariile

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca in sedinta de guvern de joi va incerca sa gaseasca o solutie astfel incat angajatii din ministerele care au apartinut ALDE sa isi primeasca.

Accident grav pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de o masina

Accident grav, miercuri dupa-amiaza, pe Bulevardul Aviatorilor. Un motociclist s-a izbit violent de o masina. Din primele informatii, autoturismul din fata motociclistului ar fi franat brusc, iar motociclistul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )