Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident grav pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de o masina

Antena3 Antena3,
Accident grav pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de o masina

Accident grav, miercuri dupa-amiaza, pe Bulevardul Aviatorilor. Un motociclist s-a izbit violent de o masina. Din primele informatii, autoturismul din fata motociclistului ar fi franat brusc, iar motociclistul. continuă pe Antena3

Accident pe bulevardul Aviatorilor

Un motociclist de 35 de ani care se deplasa pe bulevardul Aviatorilor, dinspre Piata Victoriei catre.

Accident grav pe Bulevardul Aviatorilor. Un motociclist s-a izbit violent de o masina

Accident grav, miercuri dupa-amiaza, pe Bulevardul Aviatorilor. Un motociclist s-a izbit violent de o masina. Din primele informatii, autoturismul din fata motociclistului ar fi franat brusc, iar motociclistul.

Grav accident rutier pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti. O persoana a ajuns la spital

In seara zilei de miercuri un accident destul de grav a avut loc pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti. Un motociclist s-a ciocnit de o masina. Barbatul in varsta de 35 de ani aflat pe motocicleta a.

Accident grav in Capitala. O persoana a murit si alte doua au fost ranite. Tramvaiele, blocate pe linia 27

Un grav accident de circulatie s-a produs, duminica, in Bucuresti. in urma impactului dintre doua autoturisme o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. Circulatia tramvaielor pe linia 27 a fost blocata. Politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. Accident grav in Bucuresti. O persoana .

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care .

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid. Proprietarul masinii de lux a lasat-o parcata in intersectia de la Piata Unirii si a plecat sa isi rezolve problemele, dar politistii si oamenii de la Primarie au fost pe faza si i-au pus-o pe platforma, apoi au dus-o in .

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti.

Care este starea lui Mario Iorgulescu. Fiul presedintelui LPF a produs un accident grav in Capitala

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat intr-un grav accident in Capitala. Accidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 3. Mario Iorgulescu, fiul lui Gino.

Accident grav pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit, alte doua sunt in stare grava

Un accident rutier a avut loc duminica noaptea pe autostrada A2, Constanta-Bucuresti, pe sensul de mers spre Capitala. in urma incidentului, o persoana a murit si alte doua sunt in stare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )