Libnet.ro
UNICEF

16:30

Minsitrul Agriculturii, Petre Daea spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Adevărul Adevărul,
Minsitrul Agriculturii, Petre Daea spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

Petre Daea a gasit vinovatul pentru raspandirea pestei porcine: Factorul uman este cel care duce virusul dintr-o parte in alta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca pesta procina se raspandeste acum foarte repede din cauza factorului uman. Prezent duminica la Targoviste, in contextul in care au fost descoperite.

Petre Daea, despre pesta porcina: Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus. Din.

Petre Daea, despre informarile SRI privind pesta porcina: ntrebati-l pe Ciolos, era premier n 2016

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spus, vineri, ca fostul premier Dacian Ciolos si fostul ministru al Agriculturii din Cabinetul sau ar trebui sa fie intrebati despre informarile SRI din 2016 privind pesta porcina africana, relateaza Mediafax.

Ministrul Petre Daea, la Targoviste: Ma ingrijoreaza fiecare caz de pesta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent la Targoviste, unde s-a intalnit cu autoritatile locale, imediat dupa confirmarea a doua cazuri de pesta porcina in gospodaria unui localnic din comuna Lucieni.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 89

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )